煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
樓主我追完文,想問下如果我想買goruck gr1 既話係咪一定要經佢官網買?香港無代理/ 無實物可以度下先?
絲打想買絲文背囊
但要咩衫同鞋因為放工要做運動

諗爆頭都諗唔到
而家有porter twin pocket嗰個索繩背囊
樓主我追完文,想問下如果我想買goruck gr1 既話係咪一定要經佢官網買?香港無代理/ 無實物可以度下先?

無錯 搵代購或集運
除咗mission workshop同life behind bars之外
重有冇啲大概40-45L嘅高汁roll top袋?
脷伸:重追梗post

你可能需要啲無咁casual再加登山袋
剛上網買左helinox terg daypack同tote backpack 等送貨
絲打想買絲文背囊

諗爆頭都諗唔到

利申: 追左post但好多都係男人背囊
借post一問
我個袋唔夠硬,放少野會"the",同埋會比袋入d野"un"背脊
想問下有冇d硬板之類嘅野可以攝入notebook格?
而家用本厚雜誌頂住
Budget 800-1000以下
放15’ notebook 加file(都幾多notes裝)
翻學,少少出街用
人唔高162左右 巴
Thanks 巴打
life behind bars
邊度買最平
返工恤衫西褲

放工直落打波

有冇好介紹
life behind bars
邊度買最平

flightline
https://www.indiegogo.com/projects/prima-system-the-ultimate-modular-travel-pack-backpack#/
有興趣衝prima system既朋友仔請telegram小弟
暫時兩人 三人即成團!

仲有冇人想買
https://t.me/EDDIES0
返學用 型啲
利申 175巴
根本新留言個啲就無追POST,啲要求又廢,屌你地老母咪當樓主CONDOM啦
根本新留言個啲就無追POST,啲要求又廢,屌你地老母咪當樓主CONDOM啦

算喇 有心嘅會去爬下文 無心嘅咪當佢地留下名
借post一問
我個袋唔夠硬,放少野會"the",同埋會比袋入d野"un"背脊
而家用本厚雜誌頂住

上網睇下有無得買啲back panel,然後買翻黎自己裁。我個gr1都係有塊膠板可以自己拎出黎
絲打想買絲文背囊

諗爆頭都諗唔到

利申: 追左post但好多都係男人背囊

斯文款都有好多呀 有無話特別喜好啲咩色咩型定好户外feel?
op想請問下你第2頁推介個隻Hanchor 既 breccia travel backpack
如果唔買配件係咪唔夠好
因為我見要埋配件貴成倍
我預2000budget左右渣
或者巴打你有咩推介 我星期日就跟你推介買
我買黎去working holiday 期間會帶住不時去旅行 所以要帶既野都多 4,50l左右
另外想有袋放單反同notebook
最好防水
麻煩op

呢個三千幾銀都真係有啲貴
但要注意係無背囊係真係100%防水,我建議你記得將電子産品入落啲防水袋或者outdoor space bag,相機當然再入翻啲基本防水相機袋,最後就避免直接淋雨

我大概知道你想要咩呀,留tg/email我俾個我都睇緊嘅袋你,但有樣野衰就係我都係啱啱了解緊呢個牌子嘅袋,可以一齊做白老鼠,因為我都需要買呢個牌子同容量嘅袋,價錢方面係絕對符合嘅需求,除非佢運費超過五百以上

巴打 搵唔到你

我都想知巴打
telegram hobbslau

Sorry
無聯絡到巴打你地呀
係因為哥間我仲同個店主訂制緊
但已超出左二千budget
所以睇緊等佢到左再黎整個包膠俾你地
等我呀

利申:已過2800未到2900
因為唔鐘意啲嘢就咁放係袋入面
所以想放落大大細細嘅pouch再掛好去
搵咗好耐想搵個背囊入面係有MOLLE/PALS
搵到MR嘅ASAP同GoRuck嘅某啲款入面有少量
但係唔夠掛,想搵隻係成隻背脊位都係MOLLE/PALS
巴打會唔會有推介?

巴打 同我一撚樣

唔使咁大犧牲嘅 要成個背都係molle
買呢塊molle版就得
有人會覺得舊幾兩舊幾水買塊板好暰錢嘅
不過當你發覺扯一扯條充電線會咩都出哂黎
呢塊版就好撚有用 between佢叫grid it
Kickstarter or indiegogo有搞過event

呢個又可以係邊買,定要上網買

上網買呀要
無係香港見過
瘦底矮仔買咩袋好

太大個會好柒

你要諗嘅係想要邊種袋
背囊
Sling bag
Messenger bag
Duffel就唔好喇

個人建議買定先,之後再食多兩擔飯增肥
平時放13"macbook,notes
放下BJJ衫,做下其他運動

用緊jansport Superbreak
但一放d衫入去就已經冇曬位
同埋冇咩格數

之前想買mystery ranch coulee 40
但都好似冇咩格所以放棄左

我建議你買定啲pouch 呀
Modular咁執野 咁樣方便自己又唔使因爲咁miss左啲靚袋

不過啲格數無到太離譜嘅話就算

咁照入mystery ranch coulee 40 定巴打有冇其介紹

我聽日幫巴打你睇睇

樓主
返工 帶支水 帶部tablet 打下機
借post一問
而家用本厚雜誌頂住

上網睇下有無得買啲back panel,然後買翻黎自己裁。我個gr1都係有塊膠板可以自己拎出黎

就係搵唔到
我本身有個袋跟一塊厚嘅泡綿
冇理由幾個袋用同一塊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞