召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
tvb胡說八道去左遲D會去個個睇鱷魚懲罰
好貼 留名
Gary藏愛5個月! 海邊放閃「老婆真面目」疑曝光了

睇落唔算太恐怖
咁都收得埋真係勁
比著係香港一早起晒底加1080 HD
全智賢老公個樣都係香港狗仔影到傳返去韓網
真面目呢?
大家有冇發現昭旻同光洙打情罵俏個陣大家都冇咩反應又唔笑,好似唔想理咁 同以往love line 週一唔同

班記者起到佢底

唔係
gary自己po係ig (新ac: yangbans_nation )

班記者起到佢底

唔係
gary自己po係ig (新ac: yangbans_nation )

https://www.instagram.com/p/BZgtG3oFHKK/?taken-by=yangbans_nation

班記者起到佢底

唔係

https://www.instagram.com/p/BZgtG3oFHKK/?taken-by=yangbans_nation

乜原來有新ig

睇落唔算太恐怖

係囉 咁多人圍觀 好似普通野咁

睇落唔算太恐怖

我估恐怖係因為玻璃落左水入面好似透明無野隔住咁

睇落唔算太恐怖

一路都想講
咁同水族館睇魚有咩分別

睇落唔算太恐怖

一路都想講
咁同水族館睇魚有咩分別

對比起其他呢個算唔恐怖,只係太近䲔魚。我寧願揀呢個好過揀果啲咩千秋啊,高空訓覺

睇落唔算太恐怖

一路都想講
咁同水族館睇魚有咩分別

對比起其他呢個算唔恐怖,只係太近䲔魚。我寧願揀呢個好過揀果啲咩千秋啊,高空訓覺

次次都抽d無關痛癢
上次鬼屋都好無聊 拍出黎觀眾感受唔到
想睇千秋 高空訓覺
9月28日,JTBC電視台方面表示,主持人劉在錫與柳熙烈將攜《Two Yu Project—尋找
Sugar Man》(以下簡稱《Sugar Man》)第二季與觀眾們見面。

《Sugar Man》為一檔音樂節目,將尋找曾風靡一代的歌手,即「Sugar Man」,通過全新
編曲重新演繹其經典歌曲。第一季於2015年10月20日首播,每集都邀請不同的歌手,為觀
眾們呈現了經典又新穎的音樂,於去年7月收官,好評如潮。

JTBC相關人員表示:「在第一季收官後,也有不少『Sugar Man』被提及,並且有不少觀
眾要求我們推出第二季。MC及節目組也有不少希望見到的『Sugar Man』及想要聽到的『
Sugar Song』。《Sugar Man》歸來耗時較久,我們也將更加努力進行製作,回饋等候節
目的各位觀眾。《Sugar Man》是一檔透過音樂引起觀眾們的共鳴,與大家溝通的音樂節
目,還希望大家多多關注第二季。」

據節目組透露,《Sugar Man》第二季的首次錄影計劃在今年冬季進行,為了呈現全新升
級的感動與趣味,節目組也將全力投入準備過程。 (責編:金雪仁)<全星網>
https://youtu.be/JLjeDNNnBHU

我覺得好正常 加上平時大神拍野都係差唔多呢啲look
https://youtu.be/JLjeDNNnBHU

我覺得好正常 加上平時大神拍野都係差唔多呢啲look

大神同老爹都有同仔女參加

同一間小學
好想快啲睇到下一集
想知光洙同昭旻係咪真係有

佢地果啲打打鬧鬧先似會發展到
平時啲會面紅偷笑果啲實係無機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞