召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
而家睇返整艇過漢江果集
好掛住7人時代

智孝係層層疊上面瞓著左真係好好笑

想問第幾集
想睇返

ep 178
Lm
冇想像中咁差嘅 不過唔好再整轉盤 好厭[size=2]小[/size=2]
可唔可以唔好再播d 景點preview ,次次都係咁拖時間

連續幾集都係咁 我直接飛曬

條鱷魚都唔知跳起左幾多次

今集在石同光洙一齊笑嘅畫面都LOOP左3次

但呢個位我覺得幾好笑
兩個人因為相反原因同一時間笑
最尾光洙著件橙色衫 好似山並先生

屌 笑咗

全身橙色

我係諗到跳跳虎先
而家睇返整艇過漢江果集
好掛住7人時代

智孝係層層疊上面瞓著左真係好好笑

想問第幾集
想睇返

ep 178

thx
認真 未睇今集既話 前半段根本唔洗睇
玩輪盤悶到訓得著
可以有光洙昭旻去印尼開始睇起

背叛情侶反而幾好笑
屌, 連成員都係咁講唔會再有旅行/乜乜GO架啦下話

呢個PD垃圾到爆

呢個PD垃圾到爆

連成員都出聲真係
仲有我都唔明點解會問其他成員拎錢俾兩個成員

呢個PD垃圾到爆

連成員都出聲真係

係咪格離台有旅遊節目收得, 所以先係咁安排去旅行?

呢個PD垃圾到爆

連成員都出聲真係

無budget到咁
玩輪盤悶到訓得著

背叛情侶反而幾好笑

有到光洙話昭旻打佢邊到...
果到唔係肚黎,我隻腳比較長
玩輪盤悶到訓得著

背叛情侶反而幾好笑

有到光洙話昭旻打佢邊到...
果到唔係肚黎,我隻腳比較長

佢地兩個真係好正
昭旻接梗又接得唔錯
重睇緊次 今集光洙俾番捉住話鐘國轉盤嗰時明係夾埋 關燈前後都有個shot 係show個針係指去昭旻到 同關燈前一秒數字係指住2-3 開燈變左6
重睇緊次 今集光洙俾番捉住話鐘國轉盤嗰時明係夾埋 關燈前後都有個shot 係show個針係指去昭旻到 同關燈前一秒數字係指住2-3 開燈變左6

你段野洗唔洗重打多次 我唔太明

唔係撳名牌嘅效果咩

唔係撳名牌嘅效果咩

第三次熜燈其實好似見到haha 去搞個輪盤
唔知昭旻同光洙係酒店到有冇扑野呢

咩?分分鐘有

佢兩個都淫底

跟過在石搵食應該唔會, 如果冇跟過大神分分鐘會有呢D情況

點解跟過佢塭食就唔會?
而家真係少咗一啲有故事嘅遊戲
令到個劇集唔連貫
而且少左d道具,遊戲無乜視覺效果
光洙好撚廢
d景點鏡頭一集出現幾十次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞