召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
雖然上得好密但世稿幾有效果 至少好笑過梁世贊先
下曹世稿咁好笑都要屌
平時智孝lead嘉賓好多時都冇乜鏡頭
但嗰集智孝同佢D鏡頭多又好笑 智孝都有好多機會發揮
加上嗰次扮姜daniel個梗 我諗新錄嗰集應該幾好笑
點解我覺得今集好悶
點解我覺得今集好悶

我都覺
吸引唔到我一口氣睇晒
拖左成日先睇完
不過冇福不福同輪盤已經好感恩
點解我覺得今集好悶

我都覺
吸引唔到我一口氣睇晒
拖左成日先睇完
不過冇福不福同輪盤已經好感恩

可能因為前面啲野同最後個撕名牌冇關連 不過唔係lucky man 已經好感恩
申成祿做奸角真係好正

成集都冇咩表現
一開估 之後個個笑容
如果留石鎮留到最尾就可以引其他人估錯-好似Haha咁

石鎮無計,聽到聆聲,之後會周圍唱
我覺得世贊同普美條命留耐啲會有啲用
btw光洙竟然無出柒自爆

個設定對光洙好有利
要估到光洙自導自演再估到埋申成祿

個設定對光洙好有利

仲要臨尾解釋返啲hints
咩得2隻杯, 握手個角度好奇怪
真係wow咗聲 好難估到係咁既意思
今集高汁喎
最尾睇到起雞皮
今集高汁喎
最尾睇到起雞皮

電話響個下
今集好睇 唔去到最後都唔知助手係咩人
不過對光洙太不利
不過最估唔到最後入房個條片 要過一段時間先有人出黎

下集希望真係輕輕鬆鬆
唔好再有咩懲罰

個設定對光洙好有利

仲要臨尾解釋返啲hints
咩得2隻杯, 握手個角度好奇怪
真係wow咗聲 好難估到係咁既意思

其實申成祿前半段無乜表現,令到佢後半段無人懷疑,先做到個反轉效果。。。呢個鋪排係故意定偶然

王鼻瘋狂搶鏡
國鐘終於正常返
爬出窗爆個下快撚到
國鐘終於正常返
爬出窗爆個下快撚到

屌,個下O撚左,光洙起步先都比佢一野爆過成個身位
今集好睇 唔去到最後都唔知助手係咩人
不過對光洙太不利
不過最估唔到最後入房個條片 要過一段時間先有人出黎

下集希望真係輕輕鬆鬆
唔好再有咩懲罰

不過正常播片點會唔播晒或者飛到最後 係唔係根本申成祿出黎果度係第2條片
鐘國 既浪漫都返埋黎
鐘國 既浪漫都返埋黎

鐘國loveline集數幾時先再有
鐘國 既浪漫都返埋黎

已經loveline緊
鐘國 既浪漫都返埋黎

已經loveline緊

邊度?
今集好好睇 終於有返之前既刺激感同緊湊
普美好多鏡頭好活躍好開心

搭膊頭行講到變 cool 頸

搭膊頭行講到變 cool 頸

呢種唔係特登做出黎既鏡頭仲吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞