召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
咁夜都未有TSKS 中字
呢集唔錯喎
睇到最後真係起雞皮
大神 竟然估到係自導自演
但最後都係比申成祿反ko
鐘國又唔駛受罰,不過就算帶佢去都無癮,臭洙唔會揀佢
又要睇大神受罰
有無LINK ?

終於有

終於有

提取碼 sgmi
有無LINK ?

google ptt running man 然後bookmark左ptt個韓綜版佢啦
有無LINK ?

google ptt running man 然後bookmark左ptt個韓綜版佢啦

但係dailymotion load 得好慢
有無LINK ?

adblock完之後其實幾快
不過唔知用咩國家vpn先解鎖到720 我用左US同JP都唔得
光洙睇黎真係成日都flirt女
鍾國都聽到見怪不怪
有無LINK ?

adblock完之後其實幾快
不過唔知用咩國家vpn先解鎖到720 我用左US同JP都唔得

ptt堆link我睇openload
今集好緊張
終於唔係福不福
其實請申成祿黎又無理由唔做lee d 角色既
其實請申成祿黎又無理由唔做lee d 角色既

前面個半集見佢咁少鏡頭 仲諗住話曬咗佢 點知後面
助手殺左鐘國先可能有機會贏

但ㄧ個人得咩,如果落手失敗會比人即刻舉報
金鐘國
睇到起晒雞皮
今集高汁好多
高汁啊今集
開場咪鐘國好似COOL條友, 特登拉返去睇
點知係智孝
唔係話要舉報岩個助手,同得一次機會咩,在石同鐘國都錯,鐘國仲可以舉兩次既?
唔係話要舉報岩個助手,同得一次機會咩,在石同鐘國都錯,鐘國仲可以舉兩次既?

你當係打機觸發QTE劇情事件咁囉
智孝驚鱷魚係佢想搞笑下跪定係佢真係驚???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞