召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike

時間控制得好 , 又記得晒啲觀眾名 , 第二個做肯定柒好多

揀鍾國做嘅話仆街都似

如果要排列現場主持處理功力,鍾國我認為排第5

我個人排列
大神 > haha > 智孝 > 石鎮 > 鍾國 > 世贊 > 光洙 > 昭文

其實智孝之前做人氣歌謠都係背稿同埋排好哂 呢類多現場發揮既智孝邊掂
應該係大神 haha 石鎮/鐘國 世贊 智孝/光洙 昭雯

所以上集話直播都預左大神有份
只要話輸嗰個簡多個出黎 實中大神
咁多個入面 大神個樣似係想簡中自己

好明顯啦 無論輸邊個輸都會想搭大神
因為直播有大神carry會定好多
大神自己又會擔心無左佢其他成員會做唔黎

你地會唔會諗得其他人太差
個個都撈左十年up 做個十五分鐘直播算係咩
當然緊係無在石做咁多人圍觀

如果其他人做個模式未必會係咁啦 個個主持style都唔同

揀鍾國做嘅話仆街都似

我個人排列
大神 > haha > 智孝 > 石鎮 > 鍾國 > 世贊 > 光洙 > 昭文

其實智孝之前做人氣歌謠都係背稿同埋排好哂 呢類多現場發揮既智孝邊掂

個十五鐘淨係大神今次咁做都覺得尷尬,何況其他成員冇大神咁多主持經驗,王鼻都可能頂到。其他成員好多都係俾人帶開,個直播真係好難carry
睇佢地食龍蝦同埋d對答
我終於理解點解前面有人問佢地有無做過愛

韓國人對性方面真係好撚open
睇佢地食龍蝦同埋d對答

睇佢地食龍蝦同埋d對答

唔吸毒算係咁
如果恩地上RM可能可以做到王智慧之前嘅效果,因為佢同光洙好frd
如果恩地上RM可能可以做到王智慧之前嘅效果,因為佢同光洙好frd

貌似同鐘國都frd 之前有幾次要RM臨時自行邀請嘉賓 鐘國第一個提就係話打比恩地

揀鍾國做嘅話仆街都似

我個人排列

個十五鐘淨係大神今次咁做都覺得尷尬,何況其他成員冇大神咁多主持經驗,王鼻都可能頂到。其他成員好多都係俾人帶開,個直播真係好難carry

其實15分鐘仲要格硬玩幾隻GAME 真係搵黎搞
分組對決一次 輸左直接淋咪仲好
係都要出輪盤托咩
其實光洙真係好鬼大膽
企左係條橋等左個VJ行
又行返轉頭搵返VJ
光洙嘅食相認真麻麻
其實個懲罰真係有小小危險

果部只係村民 DIY 嘅鑬車 , 出事睇怕無保險會賠

一早變左景點啦 幾廿條鋼索又安全帶又盛 根本跌唔到
反而大風大浪果時條橋仲危
邊到有高清中字睇 我見daily motion 嗰d得返480p

同求
哇屌最尾好尷尬

嗰d game真係比邊個做都好難唔老尷
純粹靠大神人氣支撐

趕頭趕命係咁提時間 最後個一分鐘又尷尷尬尬咁
覺得大神近排有d回塘

認同 睇得多其他綜藝都開始發覺大神啲綜藝回回地塘
邊到有高清中字睇 我見daily motion 嗰d得返480p

同求

dailymotion用proxy/vpn就unlock到hd

同求

dailymotion用proxy/vpn就unlock到hd

要咩國家vpn?
哇屌最尾好尷尬

嗰d game真係比邊個做都好難唔老尷
純粹靠大神人氣支撐

大神記性無得輸

同求

要咩國家vpn?

屌今集咁樣樣, 480P飛住黎睇夠快
其實rm 無錢請作家諗橋,不如再次招募全球fans 提供玩法好過啦

一早變左景點啦 幾廿條鋼索又安全帶又盛 根本跌唔到
反而大風大浪果時條橋仲危

唔會有事啦
當sbs 傻既咩
外國保護藝員果啲做到好足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞