召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
原來昭文rm 先係第一次做mc
客觀綜藝效果計幾個月已經可以好過鐘國智孝
係咪神童黎

唔使磨合咁

佢完全唔顧形象
講野又鳩up又唔怕講咸濕野
仲要自來熟

點先可以咁?

不如問下自己點解咁有戒心

俾人害得多
今集高汁
跳舞果part 真心覺得佢地好投入
學得1個鐘都有板有眼
2隊表演完我都隔住mon拍曬手
另外就係kingsman 既BGM

播kingsman BGM真係起雞皮
另外跳舞果度,哈哈同李光子D詭異笑容播詭異MUSIC好正

一開波抽中跳舞覺得實好悶,但又幾搞笑

光豬哈哈個樣笑到我仆街

唔使磨合咁

佢完全唔顧形象
仲要自來熟

點先可以咁?

俾人害得多

好想奶昭旻個黑眼圈

ok 對腳留俾我

對腳堅正
今集高汁
跳舞果part 真心覺得佢地好投入
學得1個鐘都有板有眼
2隊表演完我都隔住mon拍曬手
另外就係kingsman 既BGM

播kingsman BGM真係起雞皮
另外跳舞果度,哈哈同李光子D詭異笑容播詭異MUSIC好正

一開波抽中跳舞覺得實好悶,但又幾搞笑

光豬哈哈個樣笑到我仆街

無諗過咁好笑
其實昭旻夠膽以下犯上就夠曬出位:

以前串鐘國矮,依家串大神細
其實昭旻夠膽以下犯上就夠曬出位:

以前串鐘國矮,依家串大神細

但呢度好多人不滿世贊以下犯上

唔使磨合咁

佢完全唔顧形象
仲要自來熟

點先可以咁?

俾人害得多

好想奶昭旻個黑眼圈

ok 對腳留俾我

對腳堅正

又白又直
原來昭文rm 先係第一次做mc
客觀綜藝效果計幾個月已經可以好過鐘國智孝
係咪神童黎

唔使磨合咁

佢完全唔顧形象
仲要自來熟

點先可以咁?

無形象包袱就得

啱 光洙做左亞洲王子之後都係毫無包袱
所以抵佢咁受歡迎

點先可以咁?

俾人害得多

好想奶昭旻個黑眼圈

ok 對腳留俾我

對腳堅正

又白又直

女團級數嘅腳黎
點解依家石鎮集集動真火
光洙集集講粗口
鐘國集集摺埋唔積極
仲係世贊集集respect respect 好撚煩
點解依家石鎮集集動真火
光洙集集講粗口
鐘國集集摺埋唔積極

明明係哈哈集集講
點解依家石鎮集集動真火
光洙集集講粗口
鐘國集集摺埋唔積極

小事姐
比之前有內容左已經算係咁
好似係

鐘國我覺得呢2集無咁摺
一齊期待下集陳豪
點解依家石鎮集集動真火
光洙集集講粗口
鐘國集集摺埋唔積極

明明係哈哈集集講

我都記得係 次次都係haha講完 條友跟住講
點解依家石鎮集集動真火
光洙集集講粗口
鐘國集集摺埋唔積極

明明係哈哈集集講

都係個句 講完做完唔知會唔會有得播 所以咪做多d pd下下剪出黎都冇計 再者在石之前係咁let's get it咪冇人話 真係人既問題

通常係haha講一次respect respect!
之後世贊又會跟講一次respect respect
之後haha又會再講 big respect big respect
世贊又會再講big respect big respect

前後講8次
幾個禮拜無睇
希望十月完前可以追返進度
睇左印尼個集
真係罰佢地 拎gip都要做mission真係jm9
點解依家石鎮集集動真火
光洙集集講粗口
鐘國集集摺埋唔積極

明明係哈哈集集講

都係個句 講完做完唔知會唔會有得播 所以咪做多d pd下下剪出黎都冇計 再者在石之前係咁let's get it咪冇人話 真係人既問題

之後haha又會再講 big respect big respect

前後講8次

好煩
睇左印尼個集
真係罰佢地 拎gip都要做mission真係jm9

換個角度諗,無懲罰就變左我結拖唔到時間無野播
點解依家石鎮集集動真火
光洙集集講粗口
鐘國集集摺埋唔積極

明明係哈哈集集講

前後講8次

好煩

睇到D字就已經有畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞