召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike

上集好似話住兩日四夜

但佢哋兩個睡衣好似樣
唔似係自己衫

其實點去到兩日四夜 點整都係兩日三夜咋

兩日四夜三夜點解?

冇點解 問下點解會過到兩日四夜姐

印象中睇字幕係咁 廢時翻睇
總之唔只一晩

好似係4日3夜,唔記得有冇記錯。睡衣唔係打電話個任務拎咩?定冇播過

上集好似話住兩日四夜

但佢哋兩個睡衣好似樣
唔似係自己衫

其實點去到兩日四夜 點整都係兩日三夜咋

兩日四夜三夜點解?

冇點解 問下點解會過到兩日四夜姐

印象中睇字幕係咁 廢時翻睇
總之唔只一晩

好似係4日3夜,唔記得有冇記錯。睡衣唔係打電話個任務拎咩?定冇播過

任務都未做到睡衣嗰晩
之前係咪有一集係有個香港女仔send idea比running man 跟住跟住D game黎拍 有冇巴絲send去 最新幾集真係好悶
之前係咪有一集係有個香港女仔send idea比running man 跟住跟住D game黎拍 有冇巴絲send去 最新幾集真係好悶

個集起碼2年啦
個集算幾高質

個集起碼2年啦
個集算幾高質

亦都證明班pd而家有幾低質

作家問題 唔可以話曬pd gea

個集起碼2年啦
個集算幾高質

都岩 可以話係成個團隊都down曬grade

冇故事性已經差好多
一尾求其3隻game算
講緊係池洛克 憤怒毒 前世今生 呢類故事

個集起碼2年啦
個集算幾高質

都岩 可以話係成個團隊都down曬grade

冇故事性已經差好多
一尾求其3隻game算
講緊係池洛克 憤怒毒 前世今生 呢類故事

故事係咪舊pd專利
今集真係悶到
酒店d games好小學雞 掟舊綠色野jm9
我預測一下之後十集玩咩
輪盤Game
唔掂喇 玩埋d無聊遊戲就一集 簡簡單單撕下名牌未幾好

而家撕名牌都冇用,都係果句成員傷嘅傷老啲老,再太多激烈嘅撕名牌只會增加負擔,而家係要轉變但唔係轉變為集集都翻炒同運氣
智孝索咗咁多嘅
見到上面有人講以前故事性既集數
我都好鍾意睇呢類 周不時就翻睇
由其係鬥智果類集數 或者冇反轉既故事
而家根本呢d game擺落任何綜藝都得咁濟
又洗乜用錢起個輪盤地獄出黎 你事但搵個直地擺幾個輪盤係度都玩到啦
講完又翻睇還生先
根本冇左RM個感覺
故事背景 創新 冇左已經差好遠
Talking man lucky man Traveling man 以前邊有呢d
小遊戲當一個環節

好似好耐無玩過,無以前咁好睇
我用google drive make copy果招, 但係話我error
有咩解救
近排最好睇係咪鬼電梯哥集,我夜晚睇到真係有d寒
中秋節快樂呀
中秋節快樂呀

ep60
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞