召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
我想問佢地d旅費最後有乜意思?完全無交代?

d game打和當光洙輸
哇屌最尾好尷尬

嗰d game真係比邊個做都好難唔老尷
純粹靠大神人氣支撐
哇屌最尾好尷尬

純粹靠大神人氣支撐

時間控制得好 , 又記得晒啲觀眾名 , 第二個做肯定柒好多
邊到有高清中字睇 我見daily motion 嗰d得返480p
點解apink d人成日上rm

次次都一兩個 點解唔全隊上

好想睇恩地做多次嘉賓
哇屌最尾好尷尬

純粹靠大神人氣支撐

揀鍾國做嘅話仆街都似

好想睇恩地做多次嘉賓

恩地長直黑真係超gfable
哇屌最尾好尷尬

純粹靠大神人氣支撐

揀鍾國做嘅話仆街都似

如果要排列現場主持處理功力,鍾國我認為排第5

我個人排列
大神 > haha > 智孝 > 石鎮 > 鍾國 > 世贊 > 光洙 > 昭文

好想睇恩地做多次嘉賓

其實恩地五官唔係靚
但又覺得幾正
哇屌最尾好尷尬

純粹靠大神人氣支撐

揀鍾國做嘅話仆街都似

我個人排列
大神 > haha > 智孝 > 石鎮 > 鍾國 > 世贊 > 光洙 > 昭文

其實智孝之前做人氣歌謠都係背稿同埋排好哂 呢類多現場發揮既智孝邊掂
應該係大神 haha 石鎮/鐘國 世贊 智孝/光洙 昭雯
哇屌最尾好尷尬

純粹靠大神人氣支撐

趕頭趕命係咁提時間 最後個一分鐘又尷尷尬尬咁
覺得大神近排有d回塘
哇屌最尾好尷尬

純粹靠大神人氣支撐

揀鍾國做嘅話仆街都似

我個人排列

其實智孝之前做人氣歌謠都係背稿同埋排好哂 呢類多現場發揮既智孝邊掂

所以上集話直播都預左大神有份
只要話輸嗰個簡多個出黎 實中大神
咁多個入面 大神個樣似係想簡中自己

好想睇恩地做多次嘉賓

其實恩地五官唔係靚
但又覺得幾正

吸引力

好想睇恩地做多次嘉賓

其實恩地五官唔係靚
但又覺得幾正

吸引力

我覺得女仔個咀唔好太細
咁個笑容就會靚好多
哇屌最尾好尷尬

純粹靠大神人氣支撐

揀鍾國做嘅話仆街都似

我個人排列

好明顯啦 無論輸邊個輸都會想搭大神
因為直播有大神carry會定好多
大神自己又會擔心無左佢其他成員會做唔黎
光洙用手指推啲蝦肉出黎個時
好似了閪咁
中秋特輯坐係度睇片
下集星星個男配好似好玩得咁 諗起佢扮奸角真係正到出汁
睇佢地食龍蝦同埋d對答
我終於理解點解前面有人問佢地有無做過愛
其實RM 要遮牌子sponsor遮得衰就不嬲(即係7個成員著sponsor衫,總會遮剩一兩個/遮得hea), 今集直播在石件衫真係
係咪得我覺得世贊ok
睇佢上次對昭文半夜打黎都好有耐性
今集又特登放過受咗懲罰嘅兩個人
係咪畀人鬧得太勁 覺得佢把想像中gentleman

純粹靠大神人氣支撐

揀鍾國做嘅話仆街都似

我個人排列

好明顯啦 無論輸邊個輸都會想搭大神
因為直播有大神carry會定好多
大神自己又會擔心無左佢其他成員會做唔黎

你地會唔會諗得其他人太差
個個都撈左十年up 做個十五分鐘直播算係咩
當然緊係無在石做咁多人圍觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞