召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
今集慒鐘互動好多

其實智孝同鍾國關係
幾時開始吹到係懷疑結婚對象嘅關係
嗰陣有gary Monday couple
傳佢哋一齊就話啫
宜家gary走咗又到鍾國
搞到智孝好似係雞咁

其實一直都有
係睇你有冇留意姐

其實佢兩個鏡頭後先令人懷疑姐 反而節目上其實無明顯鼓吹

唔知鐘國同智孝私底下有冇做過愛呢

不過應該光洙同昭雯做過既機會大d
今集慒鐘互動好多

其實智孝同鍾國關係
傳佢哋一齊就話啫
搞到智孝好似係雞咁

其實一直都有
係睇你有冇留意姐

根本就有,印尼佢地肯定有扑野

我同你老母都扑過
食綠豆啦

食綠豆啦

其實智孝同鍾國關係
傳佢哋一齊就話啫
搞到智孝好似係雞咁

其實一直都有
係睇你有冇留意姐

我同你老母都扑過

講下笑洗唔洗屌人老母?
今集慒鐘互動好多

其實智孝同鍾國關係
傳佢哋一齊就話啫
搞到智孝好似係雞咁

其實一直都有
係睇你有冇留意姐

rm 偵探

又黎呢啲回覆
咩心態

其實你地係咪冇同異性做過好朋友
郁d就話couple

今集高汁
跳舞果part 真心覺得佢地好投入
學得1個鐘都有板有眼
2隊表演完我都隔住mon拍曬手
另外就係kingsman 既BGM
今集高汁
跳舞果part 真心覺得佢地好投入
學得1個鐘都有板有眼
2隊表演完我都隔住mon拍曬手
另外就係kingsman 既BGM

播kingsman BGM真係起雞皮
另外跳舞果度,哈哈同李光子D詭異笑容播詭異MUSIC好正
今日係gary公布下車一年

好似過得好快咁
好心金鐘國條7頭無女都唔好成日抽智孝水啦

好心金鐘國條7頭無女都唔好成日抽智孝水啦

昭旻新髮型幾靚
原來昭文rm 先係第一次做mc
客觀綜藝效果計幾個月已經可以好過鐘國智孝
係咪神童黎

唔使磨合咁
係咪神童黎

唔使磨合咁

佢完全唔顧形象
講野又鳩up又唔怕講咸濕野
仲要自來熟
今集慒鐘互動好多

其實智孝同鍾國關係
傳佢哋一齊就話啫
搞到智孝好似係雞咁

其實一直都有
係睇你有冇留意姐

係囉 佢地兩個都咁咸濕 而且韓國性方面都好似幾開放
係咪神童黎

唔使磨合咁

佢完全唔顧形象
仲要自來熟

點先可以咁?
係咪神童黎

唔使磨合咁

佢完全唔顧形象
仲要自來熟

點先可以咁?

不如問下自己點解咁有戒心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞