召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
Haha ig 提起gary

魷魚哥~想念你了~~❤️ #gary #苦惱
哥~我也每天都苦惱苦惱苦惱❤️❤️❤️❤️🤙🏻🤙🏻🤙🏻

好有愛 gary唔會到而家都未私人聯絡返佢地掛

呢個真係唔知
新聞話光洙飲完酒然後視訊普美

光洙真係成日溝女

光洙真係成日溝女

次次都溝唔到仲俾人爆料

狗公FEEL重

光洙真係成日溝女

次次都溝唔到仲俾人爆料

狗公FEEL重

佢溝d勁紅嘅未必溝到
但唔多紅嗰d可能溝好多

光洙真係成日溝女

次次都溝唔到仲俾人爆料

狗公FEEL重

佢溝d勁紅嘅未必溝到
但唔多紅嗰d可能溝好多

佢溝d勁紅嘅未必溝到
但唔多紅嗰d可能溝好多[/quote]
連登仔好似已經定左光洙係個咩人
連登仔好似已經定左光洙係個咩人

一定係,除非唔係
睇完《龍年俱樂部》
個人認為鐘國其實真係已經無咁有心機去拍Runningman
《龍》第1集全程不停講野+唔會禁手機
有種好投入拍節目既感覺
(不過可能剪接問題先會有呢種感覺 )
睇完《龍年俱樂部》
個人認為鐘國其實真係已經無咁有心機去拍Runningman
《龍》第1集全程不停講野+唔會禁手機
有種好投入拍節目既感覺
(不過可能剪接問題先會有呢種感覺 )

我覺得係佢係RM比人定晒角色+之前單野
而係龍年俱樂部先係做番自己+同FD一齊
光洙ig

果然❤️ #gary #苦惱
光洙ig

果然❤️ #gary #苦惱

光洙so warm
睇返之前嗰集蒙眼行獨木橋笑到我
Btw 幾時有大學生比賽

大學生應該難,連成員玩嘅活動都唔去諗,點會諗埋大學生
重睇整船過河果集,大神搵果個個好好笑,乜都話識,連pd都笑死

重睇整船過河果集,大神搵果個個好好笑,乜都話識,連pd都笑死

有時同pd啲互動都幾好睇

同以前個d先係
而家呢個pd把聲好難聽

同以前個d先係
而家呢個pd把聲好難聽

依家呢個好似係一開波個忙内
完全敗家
Haha ig 提起gary

魷魚哥~想念你了~~❤️ #gary #苦惱
哥~我也每天都苦惱苦惱苦惱❤️❤️❤️❤️🤙🏻🤙🏻🤙🏻

好有愛 gary唔會到而家都未私人聯絡返佢地掛

呢個真係唔知

應該係啦 有聯絡就唔會會係公開ig上面打依啲

gary咩事呀 結婚都唔洗斷曬聯絡架

真係潛水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞