召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
有無人都好掛住Gary

幾驚佢慢慢淡出 好彩仲出新歌 綜藝就唔好勉強喇 佢本身都唔係想係呢度發展

新歌 ?
有無人都好掛住Gary

幾驚佢慢慢淡出 好彩仲出新歌 綜藝就唔好勉強喇 佢本身都唔係想係呢度發展

新歌 ?

고민

仲有曹世鎬 姜丹尼爾 金槍魚

有金槍魚份咩

原來呢4個
以為得兩個男

河妍秀

個樣唔同左喎

who? 同鐘國食糖個個?

係,認到個樣,可能大個左所以變左咁。

韓國人d樣成日變 好難令人相信佢地冇整過容
睇唔睇到下下集嘉賓係邊個

聽聞有河妍秀(同鐘國玩糖果game 果個)

智孝之前係咁講姜丹尼爾 好期待咩樣
睇到相之後

每個人審美都唔同既
有無人都好掛住Gary

新歌 ?

고민

首新歌rap 得好一般囉

河妍秀

簡淑兒
[quote]睇唔睇到下下集嘉賓係邊個

有金槍魚份咩

原來呢4個
以為得兩個男

河妍秀

個樣唔同左喎

who? 同鐘國食糖個個?

係,認到個樣,可能大個左所以變左咁。

韓國人d樣成日變 好難令人相信佢地冇整過容

佢上次上RM個樣靚啲

睇到相之後

每個人審美都唔同既

冇睇produce 101嘅巴打人應該唔會欣賞
鄭仁都好鍾意姜丹尼爾 趙正治完全唔明

睇到相之後

每個人審美都唔同既

冇睇produce 101嘅巴打人應該唔會欣賞
鄭仁都好鍾意姜丹尼爾 趙正治完全唔明

我都無睇,但我覺得其實佢ok

河妍秀

簡淑兒

難怪D人話前幾集黎嘅伊利雅好似尹恩惠
呢張相真係激似
有無人都好掛住Gary

新歌 ?

고민

首新歌rap 得好一般囉

我覺得幾好
加上啲歌詞好似都係寫緊佢自己咁

呢張相真係激似

如果running man 完之前請到佢就好 因為之後大神同國兒唔知仲有冇機一齊做節目

呢張相真係激似

如果running man 完之前請到佢就好 因為之後大神同國兒唔知仲有冇機一齊做節目

先唔理佢係咪無得再上韓國節目
同埋雙方可能都各自拍緊拖
上黎咪當舊朋友聚舊,都唔明驚乜
如果佢上黎大神主持個陣都知分串掛

呢張相真係激似

之前好似有訪問問過呢個問題,好似尹恩惠話唔想再同鐘國扯上關係先唔上,rm最紅果期都請唔郁,應該都冇咩機會。

光洙而家個髮型

光洙而家個髮型

王子笑容

有啲似張棟樑 但大細眼

呢張相真係激似

之前好似有訪問問過呢個問題,好似尹恩惠話唔想再同鐘國扯上關係先唔上,rm最紅果期都請唔郁,應該都冇咩機會。

依家尹恩惠都收左皮,無人氣,無形象
更加無可能請佢下話?
https://www.instagram.com/p/BabME_JnQ0g/

有關spartace既片段 From: blissful_rm

I laughed so hard seeing their expression 🤣🤣 HaHa oppa was so surprised and cute 😁
.
.
Lets see my level in korean, this is the part i understand (not saying im 100% sure) 😂😂
JK : you love her? Does byul know?
HH : No, JiHyo and i are close..
JK : Do you love her?
HH : i love everyone
JK : you said you love her ?
HH : *speechless* we're (RM) members. I can love her, cant i? (Please correct me if its wrong)
.
.
KimJongKook HaHa SongJiHyo BigPicture
https://www.instagram.com/p/BabME_JnQ0g/

有關spartace既片段 From: blissful_rm

I laughed so hard seeing their expression 🤣🤣 HaHa oppa was so surprised and cute 😁
.
.
Lets see my level in korean, this is the part i understand (not saying im 100% sure) 😂😂
JK : you love her? Does byul know?
HH : No, JiHyo and i are close..
JK : Do you love her?
HH : i love everyone
JK : you said you love her ?
HH : *speechless* we're (RM) members. I can love her, cant i? (Please correct me if its wrong)
.
.
KimJongKook HaHa SongJiHyo BigPicture

呢個好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞