召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
大家鍾意中分國定斜陰國多d 中分睇落和善d 斜陰就霸氣型

我覺得中分好奇怪

me2 好似傻仔

好似傻仔+1
其實都係好劇本feel

好睇咪得
不過我覺得係成員識控制個節奏黎玩
光洙咁易俾在石噤住睇證據已經讓曬賽
相反成員都冇一齊行咁屈機 都讓左唔少
出到黎好睇就得
我覺得鐘國同昭旻講戀愛對話果到好正
呢對我唔反對
有冇人覺得昭旻今集靚左

睇耐左覺得幾靚幾gfable

愈睇愈正
我覺得鐘國同昭旻講戀愛對話果到好正
呢對我唔反對

反對 不過估唔到鐘國又會咁口花 如果個女仔對個男有好感,應該唔會對個說話內容反感掛
睇ptt見到有人講rm應該有3-4個作家諗主題/玩咩game
之後輪住出idea拍一集
所以一集好一集鳩
有冇人記得早幾集撕智孝名牌之後 係邊集

要打飛機就睇a片啦 意淫夠未呀

去youtube 睇霜花店 la

咪係 集集都有班傻閪話智考大波架啦

咪係 集集都有班傻閪話智孝大波架啦
睇ptt見到有人講rm應該有3-4個作家諗主題/玩咩game
所以一集好一集鳩

係咁都唔出奇
6鬼2人同今集都係利用成員一開場聽pd講野時既誤會
好可能出自同一個作家
有冇人覺得昭旻今集靚左

睇耐左覺得幾靚幾gfable

愈睇愈正

今集副眼鏡好襯佢

副眼鏡幫佢添多幾分傻氣 好正
今集有冇人搵到720p, dailymotion得480p
所以一集好一集鳩

係咁都唔出奇
6鬼2人同今集都係利用成員一開場聽pd講野時既誤會
好可能出自同一個作家

鬼系列其實玩過幾次,不過呢次人鬼個point真係整得幾好,拍出黎有返以前既feel

又要高清又要順又要無廣告 , 咁多要求點解唔 download 睇 ?

又要高清又要順又要無廣告 , 咁多要求點解唔 download 睇 ?

點解官方直播唔出繁中字幕

http://www.dailymotion.com/video/ktAJXu1gyh4UqQp5ede
http://www.dailymotion.com/video/k4hltU5ogNvxrYp5eiG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞