召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike

唔好中計 唔係又變罵戰post

佢哋冇上床

瞓地

佢地打機個shot換左睡衣
即係淩晨起身果陣係早啲叫醒佢地換返之前件衫
仲用字幕講明係冇換到

上集好似話住兩日四夜

但佢哋兩個睡衣好似樣
唔似係自己衫

其實點去到兩日四夜 點整都係兩日三夜咋

佢哋冇上床

瞓地

仲用字幕講明係冇換到

上集好似話住兩日四夜

但佢哋兩個睡衣好似樣
唔似係自己衫

呢個shot我都覺好奇怪 話明唔俾衫但又無啦啦有睡衣 仲要睇落同款 係又on9穿煲定中間玩咗咩冇講

1. 唔好信真係無得換衫洗面食飯
2. 個short無講係邊一晚發生

佢哋冇上床

瞓地

仲用字幕講明係冇換到

上集好似話住兩日四夜

但佢哋兩個睡衣好似樣
唔似係自己衫

呢個shot我都覺好奇怪 話明唔俾衫但又無啦啦有睡衣 仲要睇落同款 係又on9穿煲定中間玩咗咩冇講

有d酒店會provide埋睡衣 好似係

佢哋冇上床

瞓地

仲用字幕講明係冇換到

上集好似話住兩日四夜

但佢哋兩個睡衣好似樣
唔似係自己衫

兩日四夜三夜點解?
今集拖到好長

瞓地

仲用字幕講明係冇換到

上集好似話住兩日四夜

但佢哋兩個睡衣好似樣
唔似係自己衫

兩日四夜三夜點解?

冇點解 問下點解會過到兩日四夜姐
睇到好撚燥 平時拍啲game就不停重複 玩極都係在石game
一起旅行就咁撚多game
啫係平時hea9我地啦

瞓地

仲用字幕講明係冇換到

上集好似話住兩日四夜

但佢哋兩個睡衣好似樣
唔似係自己衫

兩日四夜三夜點解?

冇點解 問下點解會過到兩日四夜姐

印象中睇字幕係咁 廢時翻睇
總之唔只一晩
睇到好撚燥 平時拍啲game就不停重複 玩極都係在石game
一起旅行就咁撚多game
啫係平時hea9我地啦

旅行d game仲無聊喎 唔係咩

但起碼有諗過要有game 而唔係每一集都重複啲game
呢集其他人好似配角
昭旻對腳真係唔講得少

問光豬著邊條熱褲

Cap下圖啦
昭旻對腳真係唔講得少

問光豬著邊條熱褲

算唔算挑逗?
昭旻對腳真係唔講得少

問光豬著邊條熱褲

算唔算挑逗?

昭旻掉左個銀仔落光洙度佢講嗰句先挑逗
之前係咪有一集係有個香港女仔send idea比running man 跟住跟住D game黎拍 有冇巴絲send去 最新幾集真係好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞