召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
今集好睇 唔去到最後都唔知助手係咩人
不過對光洙太不利
不過最估唔到最後入房個條片 要過一段時間先有人出黎

下集希望真係輕輕鬆鬆
唔好再有咩懲罰

不過正常播片點會唔播晒或者飛到最後 係唔係根本申成祿出黎果度係第2條片

係囉,我都覺得有兩段片,正常都會拉去最後睇下完味,同埋唔會咁揚露埋助手樣囉,呢個已經唔係提示咁簡單 段片真係咁長嘅話,成員如果一開波就搵到呢段,咁味好快完
今集好睇 唔去到最後都唔知助手係咩人
不過對光洙太不利
不過最估唔到最後入房個條片 要過一段時間先有人出黎

下集希望真係輕輕鬆鬆
唔好再有咩懲罰

不過正常播片點會唔播晒或者飛到最後 係唔係根本申成祿出黎果度係第2條片

係囉,我都覺得有兩段片,正常都會拉去最後睇下完味,同埋唔會咁揚露埋助手樣囉,呢個已經唔係提示咁簡單 段片真係咁長嘅話,成員如果一開波就搵到呢段,咁味好快完

應該cut走左最後啦
不過我覺得d USB係搵到之後 pd會再換d 想佢地睇到嘅usb俾佢地 咁先控制到個節奏
有冇人知一開始講普美同光洙拖手個BGM係咩歌

用錯色SORRY...

볼빨간사춘기 - 썸 탈꺼야
今集好睇呀!!!
最後電話響真係起雞皮
對唔住 我錯重點 但智孝堅吸引
呢集真係有返以前既feel
今集光洙捉住大神,下一秒就變左大神攞對講機,點解要cut到咁
今集好好睇 終於有返之前既刺激感同緊湊
普美好多鏡頭好活躍好開心

今集個女仔幾搞鬼
今集好好睇 終於有返之前既刺激感同緊湊
普美好多鏡頭好活躍好開心

如果你唔介意用b站我自己用b站睇
自從成日小漫又睇唔到,dm又240咁...
今集高質,不過點解唔搞掂鐘國先
次次都係佢留到最後咁
次次都係佢留到最後咁

撕佢先好易俾其他人發現
次次都係佢留到最後咁

因為兩個人無可能短時間解決佢
今集睇到起雞皮真係
今集個女仔幾搞鬼

清扮乜唔識 RM家人黎
對唔住 我錯重點 但智孝堅吸引

又有幻想 好想除佢條褲
有冇人覺得昭旻今集靚左
話說呢幾期智孝個look好young好靚
有冇人覺得昭旻今集靚左

唔講唔覺 呢幾期集中左係智孝身上
昭旻幾適合戴眼鏡
下集換髮型個look都好似幾得意
大家鍾意中分國定斜陰國多d 中分睇落和善d 斜陰就霸氣型
大家鍾意中分國定斜陰國多d 中分睇落和善d 斜陰就霸氣型

我覺得中分好奇怪
睇到ig某spartace專頁講左樣野都幾特別
呢集一開始鐘國求呀光洙帶佢睇鱷魚
之後智孝主動叫帶埋佢去,話佢都想去
但到最後鐘國贏左遊戲拎到豁免權
之後光洙揀人去
智孝又跪曬地話唔想去
睇到ig某spartace專頁講左樣野都幾特別
呢集一開始鐘國求呀光洙帶佢睇鱷魚
之後智孝主動叫帶埋佢去,話佢都想去
但到最後鐘國贏左遊戲拎到豁免權
之後光洙揀人去
智孝又跪曬地話唔想去

可能智孝做效果啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞