召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
大神另外果套綜藝叫咩名呀
著到偵探咁既

犯人就是你

幾期待呢套 有大神光洙

下年3月先播 , 有排等

睇龍年兄弟個套啦
luckyman
大神另外果套綜藝叫咩名呀
著到偵探咁既

犯人就是你

最後真係LIVE
個直播好老尷
昭旻份人又真係幾樂觀 明明陣間都到佢但佢表現好似真係好開朗咁
睇完前半覺得其實幾好
幾好笑
雖然真係有啲似我結
唔知點解有幾個鏡頭覺得光洙好charm
其實d 懲罰抽到石鎮咁點算
成五張幾會唔會出事
個直播好老尷

在石淨talking 其實麻麻
個直播好老尷

在石淨talking 其實麻麻

時間都限得太犀利啦 語速快到
其實d 懲罰抽到石鎮咁點算
成五張幾會唔會出事

之前日本過山車都係咁玩啦
大神同光洙個新節目係趙PD同咩pd一齊做
KBS Happy Sunday11.1%(-0.4%)
一部
SBS RM上部5.8%(+0.4%)
SBS RM下部7.9%(-0.4%)
MBC蒙面歌王因大罢工而播出特辑(特辑收视率为4.3%)
二部
SBS FD2上部5.2%(-1.6%)
SBS FD2下部7.4%(-1.5%)
MBC奥地的魔法师因大罢工而播出特辑(特辑收视率为3.6%)
KBS Happy Sunday11.1%(-0.4%)
一部
SBS RM上部5.8%(+0.4%)
SBS RM下部7.9%(-0.4%)
MBC蒙面歌王因大罢工而播出特辑(特辑收视率为4.3%)
二部
SBS FD2上部5.2%(-1.6%)
SBS FD2下部7.4%(-1.5%)
MBC奥地的魔法师因大罢工而播出特辑(特辑收视率为3.6%)
上次剪左佢地玩ps4嘅片段 點知最後冇播到
失望
金鐘國又禁電話?
今集悶到嘔
金鐘國又禁電話?
今集悶到嘔

唔知點解見到連佢都咁hea真係覺得不如算啦
不過天光睇片睇到天黑 咁悶㩒下都正常
光洙係纜車度回顧返早知撕左智孝 好陰公
點解apink d人成日上rm
點解apink d人成日上rm

次次都一兩個 點解唔全隊上
空中飛人智孝一早玩過啦 , 果次仲要望地面數野做任務 , 對智孝根本零驚嚇
哇屌最尾好尷尬
我想問佢地d旅費最後有乜意思?完全無交代?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞