召集所有running man既fans(20)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
睇到ig某spartace專頁講左樣野都幾特別
呢集一開始鐘國求呀光洙帶佢睇鱷魚
之後智孝主動叫帶埋佢去,話佢都想去
但到最後鐘國贏左遊戲拎到豁免權
之後光洙揀人去
智孝又跪曬地話唔想去

一開波係玩逆向思維 話好想去咁令光洙唔帶佢
咁最後跪地應該都係做返個綜藝效果
有冇人覺得昭旻今集靚左

睇耐左覺得幾靚幾gfable
之後光洙揀人去
智孝又跪曬地話唔想去

可能智孝做效果啫

咁似大陸果d吧諗既野
之後光洙揀人去
智孝又跪曬地話唔想去

可能智孝做效果啫

雖然我想係,但係好明顯智孝做效果
之後光洙揀人去
智孝又跪曬地話唔想去

光洙同智孝訓係地下互望個畫面好搞笑
之後光洙揀人去
智孝又跪曬地話唔想去

可能智孝做效果啫

咁似大陸果d吧諗既野

根本就係
之後光洙揀人去
智孝又跪曬地話唔想去

光洙同智孝訓係地下互望個畫面好搞笑

最好笑係王鼻唔肯瞓晒落地
成集王鼻都被人以為係助手, 佢好無奈
如果最尾光洙係揀王鼻就正

光洙其實好錫住王鼻,所以懲罰點都唔會帶王鼻去
以前rm有個pd成日扮神扮鬼 會扮神婆又扮大師又扮師奶
好掛住依個pd
以前rm有個pd成日扮神扮鬼 會扮神婆又扮大師又扮師奶
好掛住依個pd

東萬?
YOUTUBE有人CUT左憤怒病毒個集佢捉走光洙係度TEST佢
USB 似係跟返game 進度而播邊一段,
一開頭有成員揾到,
都係播返之前玩game 輸左佢冇睇過既片

光洙其實好錫住王鼻,所以懲罰點都唔會帶王鼻去

唔知點解硬係覺得光洙原本係想帶昭旻去澳洲
佢唔到最後都唔講話唔同佢去 世贊反而秒速話唔同佢去

俾我都揀昭旻啦

佢係印尼已經係咁話拉硬昭旻去澳洲
不過可能考慮到女仔真係會驚鱷魚所以唔帶掛
依類解謎真係好睇好多
不過我諗光洙心底都唔想贏
揀一個已經夠難 仲要揀多個

同埋鐘國睇影片個道好大個bug
雖然都知runningman啲情節係set定

但係有乜理由睇影片睇到一半就走左去
正常影片下面都有進度條
俾你知條片仲有幾耐
加上如果一開始依個usb比人發現先既話
咁咪提早玩完? 依個提示好關鍵喎

不過總括黎講真係好好睇
同上次6鬼2人一樣精彩

擺明條片後段唔係喺 usb 度啦
依類解謎真係好睇好多
不過我諗光洙心底都唔想贏
揀一個已經夠難 仲要揀多個

同埋鐘國睇影片個道好大個bug
雖然都知runningman啲情節係set定

但係有乜理由睇影片睇到一半就走左去
正常影片下面都有進度條
俾你知條片仲有幾耐
加上如果一開始依個usb比人發現先既話
咁咪提早玩完? 依個提示好關鍵喎

不過總括黎講真係好好睇
同上次6鬼2人一樣精彩

d提示不嬲都跟進度放出來
如果唔係以前點做到次次都係池石鎮第一個OUT
想問佢地今集係咁講respect係咩事?

haha唔係好鍾意講㗎咩?
同埋鍾意講「野蠻野蠻!」

haha唔係好鍾意講㗎咩?
同埋鍾意講「野蠻野蠻!」

連普美都跟住佢地叫

係咪SMTM啲野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞