韓國電影集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
池昌旭比人屈殺人個套叫咩

被操縱的都市
尋晚睇完共助
留名

被操縱的都市

幾特別既爆谷片,夠爽快夠刺激
尋晚睇完共助
留名

我覺得麻麻地,拖戲之餘又冇乜特別
尋晚睇完共助
留名

我覺得麻麻地,拖戲之餘又冇乜特別

我係為金柱赫而睇
韓國好多高質電影
釜山行 恐怖直播同隧道真心超好睇
素媛睇到流晒眼淚 另一套熔爐到依家都唔敢睇

熔爐勸你唔好睇 你會灰足幾日
韓國好多高質電影

隧道係韓劇定戲好睇 ???
其實點解你地咁憎晞哥? 呢排睇佢啲影評/節目,講嘢都有文有路有料到
利申:冇留意佢之前做過啲咩

照抄發行商宣傳稿已經
極濃鱔稿味

印象中你地之前有講過
有時啲高汁片都俾佢講到爛片咁 不過睇戲都係主觀嘢,我當聽下其他人既睇法
韓國好多高質電影

兩個都好睇
南志鉉超qq
等緊睇逆權司機 好期待
留名
前排睇完追擊者 同 哭聲
韓國d 懸疑片真係一流
留名,

推薦各位睇一套。 誠實國度的愛麗絲

韓國版嘅維多利亞一號
韓國好多高質電影

兩個都好睇
南志鉉超qq

收到,兩個都睇啦咁
《Real》港版預告片
https://youtu.be/BafvO6OkQt0

中國3d勇者無懼
蕭山好嘢多謝蕭山

個預告片好似呃到下人咁喎

燒山買片d口味

金秀腎首次挑戰一人分飾兩角
雪莉挑戰尺度激情露點
劇情超乎想像,意識流電影中的佳作

燒山買片質素都幾差下 套戲除左sell賣肉都唔知有咩好睇既地方

被操縱的都市

幾特別既爆谷片,夠爽快夠刺激

真心正 利申池昌旭diehardfans
演技超好故事好爽
假如愛有天意我覺得應該有8-9分,但個種深情及唔上我的野蠻女友
狼少年值得一睇,主角做得幾好
觸不到的戀人幾文藝
追擊者有D拖,觀眾仲肉緊過男主角十倍 同埋佢表達警察個隻廢同殺人回憶差幾皮
不可饒恕個Bug太致命,可惜

追擊者班警犬既廢有啲表面 不過睇變態佬河正宇已經抵番晒
不可饒恕我知你講邊個bug 不過一路睇落去都震撼到我,我ok
假如愛有天意、觸不到的戀人、八月照相館同我腦中的橡皮擦呢幾套經典愛情片我都未睇

狗少年好睇架 諗住又係嗰d陳腔濫調既戲 所以無睇過
觸不到的戀人好好睇 而家韓國拍唔返以前浸愛情片味
個推薦LIST堆片名淨睇個名已經覺得好壓抑
最好笑既笑係n年前既極速緋聞
個情節已經唔算太記得但個梗係超新鮮
岩岩先見到 待看高分作果到果套我的小小新娘 無記錯應該係文根英同金來沅果套吾妻16歲 以前有線42台成日播 金來沅勁好笑

就係呢套

我未睇過呢套 反而睇過香港改編嗰套我老婆唔夠秤

自膠 原來係香港出先

即係吾妻16歲係翻拍我老婆唔夠秤?

好似無買版權

我睇番個劇情係一模一樣咁滯

嘩屌
韓國好多高質電影

兩個都好睇
南志鉉超qq

我覺得隧道麻麻 有d拖
同樣係河正宇solo電影 死亡動新聞好睇到仆街
留名,

推薦各位睇一套。 誠實國度的愛麗絲

韓國版嘅維多利亞一號

個推薦LIST堆片名淨睇個名已經覺得好壓抑

頂我睇番個list大部份都係好陰公 對唔住
有冇大神可以深入淺出講解下點為止意識流電影/文學?
我google過都理解唔到個概念先喺度問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞