韓國電影集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike

上面似似地殺人者的記憶法,但應該唔會 又唔係猛片

我見到左上同下面中間即時諗係咪殺人者的記憶法,對比過劇照又唔係好似
見到fb有人問係咪低壓糟 呢套似

左上同右上係狂獸

另一套係空手道

左下角

巴打勁呀

我見到左上同下面中間即時諗係咪殺人者的記憶法,對比過劇照又唔係好似

左上同右上係狂獸

另一套係空手道

左下角

好強既摩擦力
以為係日韓電影 今年咁多港產片

睇右下角覺得幾似空手道 Stephy嗰造型
再睇多次預告發現左下角先至肯定到

一開頭睇右下角我以為係日本戲 見你咁講先驚醒

左上同右上係狂獸

另一套係空手道

左下角

好強既摩擦力

屌x2

低壓槽

12月正式上 就快有得睇
由張昌元執導,玄彬、劉智泰、裴晟祐、樸成雄、林珍娜主演的電影《騙子》公開首支預告片,該片講述了詐騙犯(玄彬 飾)為了抓住一名在三萬人身上共騙取4萬億韓元的稀世巨騙,與檢察官(劉智泰 飾)一起展開的騙局故事,11月上映。
https://youtu.be/xPGu1AlXCIo
由張昌元執導,玄彬、劉智泰、裴晟祐、樸成雄、林珍娜主演的電影《騙子》公開首支預告片,該片講述了詐騙犯(玄彬 飾)為了抓住一名在三萬人身上共騙取4萬億韓元的稀世巨騙,與檢察官(劉智泰 飾)一起展開的騙局故事,11月上映。

又係呢類成班男人格劍既題材,悶唔悶啲

左上同右上係狂獸

另一套係空手道

左下角

好強既摩擦力

屌x2

如果俾我鳩估實估第三次殺人

低壓槽

邊度睇到話12月上?
每日一推
每日一推

咩戲嚟
每日一推

咩戲嚟

陽光姊妹淘
每日一推

咩戲嚟

陽光姊妹淘

我都係估呢套

低壓槽

邊度睇到話12月上?

甄子丹跟劉德華主演的港片《追龍》月底就要上映,觀察到接下來,動作港片可是一部接著一部,包括余文樂、張晉主演的《狂獸》、追捕吳宇森導演執導,福山雅治、張涵予、河智苑合作演出的《追捕》,12月還有張家輝自導自演第三部警匪片《低壓槽》,另外功夫高手張晉,明年初更是有接連兩部動作片包括《九龍不敗》和葉問外傳的《張天志》,平均一個月就有一部香港動作片。

我好懷念罪犯既味道

又係呢類成班男人格劍既題材,悶唔悶啲

開始變左老是常出現既題材之一

低壓槽

邊度睇到話12月上?

甄子丹跟劉德華主演的港片《追龍》月底就要上映,觀察到接下來,動作港片可是一部接著一部,包括余文樂、張晉主演的《狂獸》、追捕吳宇森導演執導,福山雅治、張涵予、河智苑合作演出的《追捕》,12月還有張家輝自導自演第三部警匪片《低壓槽》,另外功夫高手張晉,明年初更是有接連兩部動作片包括《九龍不敗》和葉問外傳的《張天志》,平均一個月就有一部香港動作片。

我好懷念罪犯既味道

呢句果陣出filmart teaser我忍唔住笑出左聲
《影畫春秋》影評,就咁聽都好感慨 德國司機果part講得幾好 原來導演張勳係金基德入室弟子
https://youtu.be/a76MEbBZSnM

快睇
劇透
逆權司機入面學生唱過一首歌,聽果時好似好有印象
應該係薄荷糖薛景求哼果首
https://www.youtube.com/watch?v=RkvCzTCznMA
逆權三寶 正
逆權司機
逆權師奶
逆權大狀
逆權三寶 正
逆權司機
逆權師奶
逆權大狀

逆權師奶係邊套
逆權三寶 正
逆權司機
逆權師奶
逆權大狀

逆權師奶係邊套

講超級市場嗰套
班師奶被人炒跟住搞抗爭
早兩年香港有上過

快睇

我電腦同碟都有
逆權三寶 正
逆權司機
逆權師奶
逆權大狀

逆權師奶係邊套

講超級市場嗰套
班師奶被人炒跟住搞抗爭
早兩年香港有上過

真係唔記得有DO 呢套太過刻意煽情,人物又寫得麻麻,但都幾好睇

低壓槽

邊度睇到話12月上?

我好懷念罪犯既味道

呢句果陣出filmart teaser我忍唔住笑出左聲

好中二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞