韓國電影集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
我屌我而家先知玄彬同元斌係兩個人嚟 啱啱睇張相就諗點解同母親果陣唔同樣......柒到核爆

元斌係元家班嫁

屌你

做乜鳩
有冇人睇過金基德套莫比烏斯? 啱啱睇咗個故事大綱,痴撚柒線
有冇人睇過金基德套莫比烏斯? 啱啱睇咗個故事大綱,痴撚柒線

cut j

齋睇文字已經覺得係金基德最痴線嘅電影 但好似純粹血腥暴力變態
釜山電影節紅地毯盛況

大面架純塊面好似又大咗

大面架純塊面好似又大咗

一扎起兩邊頭髮就出事 我覺得今次唔算失控
釜山電影節紅地毯盛況

嘩趙震雄瘦到咁

雄仔個頭
其實我有時會撈亂蒼井優同黑木華
釜山電影節紅地毯盛況

嘩趙震雄瘦到咁

佢同黑仔一樣瘦到乾晒

我以前都會,蒼井優靚啲,但兩個都好有氣質 第一次睇黑木華啲戲覺得佢一啲都唔靚,之後越睇越有氣質好正
btw我會撈亂宮崎葵同二階堂富美
文根英同孫藝珍
文根英同孫藝珍

唔知點解真係從來唔覺文根英靚 孫藝珍就真係靚到

兩種不同既美
雖然我鐘意孫藝珍多啲
個氣質同笑眼真係好尾機
文根英同孫藝珍

唔知點解真係從來唔覺文根英靚 孫藝珍就真係靚到

兩種不同既美
雖然我鐘意孫藝珍多啲
個氣質同笑眼真係好尾機

文根英個樣好特別,好易認
每日一推

看見惡魔

睇番啲劇照,崔岷植真係成個90年代黃秋生咁,個樣好變態
由《共謀者》《技術者們》導演金洪宣執導,白允植、成東鎰主演,千虎珍、裴宗玉、趙達煥參演的電影《一定要抓住》公開新的宣傳海報,該片改編自同名人氣網絡漫畫,講述阿里洞居民和前任刑警一起破獲村內發生的案件的故事,11末上映。 ​​​​

https://youtu.be/KVn0bkb4vM0
每日一推
每日一推

看見惡魔

睇番啲劇照,崔岷植真係成個90年代黃秋生咁,個樣好變態

呢套裡面既佢個feel同伊波拉黃秋生好撚似

exact7ly,兩個都眼凸凸加個變態長髮look

我以前都會,蒼井優靚啲,但兩個都好有氣質 第一次睇黑木華啲戲覺得佢一啲都唔靚,之後越睇越有氣質好正
btw我會撈亂宮崎葵同二階堂富美

有睇下日本片但d演員名完全唔識咁濟 係有個特別記得因爲差唔多我睇親個套都有佢 妻夫木聰

睇多d好易認得
最易認係大波遙同山田孝之
每日一推

呢套野其實唔好睇

agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞