韓國電影集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike

下女誘罪有呢一幕咩

下女誘罪有呢一幕咩

應該係加長版,好少見河正宇咁on9
馬東錫套戲好似幾勁
韓網好多評論比10分

呢套真係黑馬,完全估唔到 但都係冇乜興趣睇
每日一推
由金勇完執導,馬東錫、權律、韓藝璃主演的電影《冠軍》於9日正式開拍,1日進行的劇本閱讀現場照公開。該片馬東錫親自參與劇本編寫,講述夢想成為掰手腕冠軍的「mark」的故事,預計2018年上映。 ​​​

馬東錫都開始老是常出現
《鐵雨》公開新的宣傳海報。電影根據同名網漫作品改編,漫畫中勾畫到核危機、朝鮮內部兩派矛盾及雙重間諜的故事,定位為驚悚片。電影講述了在金正日去世後朝鮮發生政變,南北局勢急劇惡化的背景下,鄭雨盛(정우성)飾演的朝鮮前偵查總局特工嚴鐵雨和郭道元(곽도원)飾演的韓國青瓦台安保官郭鐵雨倆人秘密聯手阻止第二次爆發韓國戰爭的故事。
由金勇完執導,馬東錫、權律、韓藝璃主演的電影《冠軍》於9日正式開拍,1日進行的劇本閱讀現場照公開。該片馬東錫親自參與劇本編寫,講述夢想成為掰手腕冠軍的「mark」的故事,預計2018年上映。 ​​​

馬東錫都開始老是常出現

隻手臂
馬東錫套戲好似幾勁
韓網好多評論比10分

呢套真係黑馬,完全估唔到 但都係冇乜興趣睇

冇乜興趣x2

玄彬啲鬚加髮型好唔掂喔
我屌我而家先知玄彬同元斌係兩個人嚟 啱啱睇張相就諗點解同母親果陣唔同樣......柒到核爆
我屌我而家先知玄彬同元斌係兩個人嚟 啱啱睇張相就諗點解同母親果陣唔同樣......柒到核爆

釜山國際電影節今日開幕
仲有mcl搞既韓國電影館都係今日

笑死人咩

玄彬啲鬚加髮型好唔掂喔

個長髮

玄彬啲鬚加髮型好唔掂喔

個長髮

但係元斌長短髮都咁靚仔
每日一推

看見惡魔

元斌係元家班嫁

元斌係元家班嫁

元斌係元家班嫁

Btw玄彬同張赫好撚似樣

笑死人咩

果個元斌拍完大叔已經冇蒲頭,個樣我已經冇乜印象,加上呢個玄彬又老是常出現,最仆街係個名一樣讀音
利申:分到庾澄慶同哈林,分唔到明道同阮經天

元斌係元家班嫁

Btw玄彬同張赫好撚似樣

我覺得張赫似河正宇

元斌係元家班嫁

屌你

玄彬啲鬚加髮型好唔掂喔

個長髮

d鬚咁梳就唔好學人留啦

啲鬚梳到
想man d但又man唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞