韓國電影集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
日本翻拍《陽光姊妹淘》

https://www.cinematoday.jp/news/N0094921

廣瀨鈴啲戲多到
日本翻拍《陽光姊妹淘》

https://www.cinematoday.jp/news/N0094921

邊個係閔孝琳個角色?

未公佈

其他唔知,但肥妹一定係做肥妹

岩岩睇緊假如愛有天意啲劇照,對唔住都要post一次

想像下泰臣拍愛情片會點
《The King》導演韓再林確定執導電影《南山》,與擔當主演和製作人的李政宰合作,該片之前因李政宰與導演意見出現分歧,導演和演員崔岷植紛紛下車,而差點導致「擱淺」,隨著韓再林的加入電影將重新啓動。該片講述軍事獨裁政權達到極致的1980年代,位於南山公園裡的安全企划部(國家安全企划部,現國家情報院)里展開的故事的諜戰片。

諜戰

想像下泰臣拍愛情片會點

大家好,我係阿輝呀~

想像下泰臣拍愛情片會點

大家好,我係阿輝呀~

點忍
每日一推
《The King》導演韓再林確定執導電影《南山》,與擔當主演和製作人的李政宰合作,該片之前因李政宰與導演意見出現分歧,導演和演員崔岷植紛紛下車,而差點導致「擱淺」,隨著韓再林的加入電影將重新啓動。該片講述軍事獨裁政權達到極致的1980年代,位於南山公園裡的安全企划部(國家安全企划部,現國家情報院)里展開的故事的諜戰片。

諜戰

又黎

點忍

個頭
每日一推

點忍

真心 一把年紀我都仲覺得佢好撚正

某會員:鮑姐+金惠秀啦

諜戰

又黎

崔叔好似講過要還人情比李政宰喎

想像下泰臣拍愛情片會點

大家好,我係阿輝呀~[/quote]
[/quote]
其實曹承佑都算靚仔啦
每日一推

上帝既旨意

點忍

真心 一把年紀我都仲覺得佢好撚正

agger,唔通我已經變左耆齡王
每日一推

上帝既旨意

全度妍好戲到癲
btw後面宋康昊好似濕褲痴漢

想像下泰臣拍愛情片會點

大家好,我係阿輝呀~

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞