韓國電影集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike

就係想介紹呢套,睇宋康昊同劉亞仁飆戲正到癲 父子衝突做得好出色
其他睇過嘅好似得德惠翁主,呢套都值得一睇
仲有啲評價唔錯嘅:雙面君王、觀相、醉畫仙
最新有套南韓山城,有李秉憲同金允錫鬥戲 評價好唔錯

劉亞仁

蘇志燮個客串都好正

已bookmarked

提提你 soganzi得最後5分鐘左右

劉亞仁都好正

劉亞仁

一開波揸住把刀衝去殺佢老豆果場j到出血

成套都j出血

蘇志燮個客串都好正

已bookmarked

劉亞仁都好正

劉亞仁

成套都j出血

劉亞仁 我推介強哲 我覺得好好睇

呢套

已bookmarked

劉亞仁都好正

劉亞仁

成套都j出血

睇完老手之後好中意佢

已bookmarked

劉亞仁都好正

劉亞仁

成套都j出血

睇完老手之後好中意佢

入面好癲
利申: 有佢嘅戲都有睇

劉亞仁都好正

劉亞仁

成套都j出血

睇完老手之後好中意佢

入面好癲

我連佢拍嘅劇都有睇 套套都係為咗睇佢

劉亞仁都好正

劉亞仁

成套都j出血

睇完老手之後好中意佢

入面好癲

我都係!睇哂
真係好中意佢

成套都j出血

睇完老手之後好中意佢

入面好癲

我都係!睇哂
真係好中意佢

原來咁多劉亞仁fans

成套都j出血

睇完老手之後好中意佢

入面好癲

我都係!睇哂
真係好中意佢

本身想睇佢而睇打字機 睇咗2,3集 個女主太唔吸引冇再睇

好睇架睇埋啦
《南漢山城》過200萬
中秋節票房果然去得快啲

成套都j出血

睇完老手之後好中意佢

入面好癲

我都係!睇哂
真係好中意佢

佢而家拍緊李滄東新戲Burning 希望下年有得睇

成套都j出血

睇完老手之後好中意佢

入面好癲

我都係!睇哂
真係好中意佢

期待

睇完老手之後好中意佢

入面好癲

我都係!睇哂
真係好中意佢

期待

呢套睇個陣容唔理講咩已經想睇

見到劉亞仁就已經

睇完老手之後好中意佢

入面好癲

我都係!睇哂
真係好中意佢

期待

呢套睇個陣容唔理講咩已經想睇

見到劉亞仁就已經

李滄東
📗📗📗【小冊子出咗喇!!!】📗📗📗

第14屆香港亞洲電影節HKAFF快將開鑼,大家今年會在10月31日至11月20日看到我們為你精選的亞洲重量級猛片!想搶先知道有咩好戲,可以去以下網址睇網上版小冊子👇👇👇

https://issuu.com/broadwaycinematheque/docs/hkaff2017_booklet_issuu

想睇實體書嘅影迷10月12日起都可以喺百老匯電影中心、AMC Pacific Place、百老匯THE ONE、MY CINEMA YOHO MALL、PALACE apm、PALACE ifc、誠品、香港演藝學院、香港藝術中心、動漫基地、PMQ、賽馬會創意藝術中心 (JCCAC)攞到小冊子!

大家記住揀定心水電影預備撲飛喇!

✴️ Follow我哋IG喇! http://bit.ly/2fez1yD
✴️ Follow Wechat「香港亞洲電影節」

有玻璃庭園呀
無睇錯既話,今年hkaff韓國電影得玻璃庭園同朴烈
我應該會睇玻璃庭園
我應該會睇玻璃庭園

即刻睇下有咩其他片先
我應該會睇玻璃庭園

即刻睇下有咩其他片先

朴烈譯左做逆權車佚
我應該會睇玻璃庭園

即刻睇下有咩其他片先

朴烈譯左做逆權車佚

逆權都有universe
我應該會睇玻璃庭園

仲有The Table,呢套好似係上年釜山電影節嘅片嚟 不過韓國都係今年8月先上
仲有套紀錄片金正恩萬歲
我應該會睇玻璃庭園

即刻睇下有咩其他片先

朴烈譯左做逆權車佚

停啦好嘛
我應該會睇玻璃庭園

即刻睇下有咩其他片先

朴烈譯左做逆權車佚

停啦好嘛

睇怕以後做呢類戲既韓片都叫做逆權xx
如果有片商買1987,分分做譯做逆權1987
的士佬過到五百萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞