【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
XZP 有冇以前z3咁核電?

有 autobrightness, 普通用一日 sot >5hrs冇難度
頭先去衛訊玩下xa1 ultra點解開相機會有波浪紋

咁大獲,我仲諗住買
XZP 有冇以前z3咁核電?

冇, 4k mon下豈有核電

但正常都做到一日一充

平時行1080p姐
想問下巴打, 有冇邊間特約零售商係最便/推介嘅?
之前有巴打話英京幾好, 但我係sony特約零售個list搵唔到佢名

小弟希望係4千5內買到全新行貸

imobile XZP $4650 送 sony旅行套裝

抵屌!現金價?

咁大獲,我仲諗住買

點解會咁
我想問下點解1080P會比起4K冇咁用電?
明明1080P同4K都係咁多粒像數一齊著燈
可能4K要用多D CPU運算但MON永遠係用電用得最多
咁點解1080P會冇咁食電?

真心想知原理

衞訊啲燈係咁
我想問下點解1080P會比起4K冇咁用電?
明明1080P同4K都係咁多粒像數一齊著燈
可能4K要用多D CPU運算但MON永遠係用電用得最多
咁點解1080P會冇咁食電?

真心想知原理

好似1080P同行4K都係咁多電
https://youtu.be/UHtS5AgzWC0
最後幾問XA1 Ultra
現在買機仲有冇D check機碼check個moon有冇死點果D?以前買TX果陣有,唔知而家有冇

MTK CPU會唔會有apps唔支援?我唔洗cpu勁,但驚有apps唔支援

佢個Type-C都係2.0,咁係咪即係同usb-b既速度一樣
準備2398上台價入手
現在買機仲有冇D check機碼check個moon有冇死點果D?以前買TX果陣有,唔知而家有冇

MTK CPU會唔會有apps唔支援?我唔洗cpu勁,但驚有apps唔支援

佢個Type-C都係2.0,咁係咪即係同usb-b既速度一樣
準備2398上台價入手

*#*#7378423#*#*
唔會唔支援
XZP 同 XZ1 除佐4K仲有咩分別
心大心細唔知買邊部好

準備2398上台價入手

mtk p20 都算ok
係打機廢, 一般使用冇咩問題
心大心細唔知買邊部好

唔介意 冇4 k mon既話

xz 1 玩下3d scan同 android 8.0 冇得輸

仲要平幾百
心大心細唔知買邊部好

xz 1 玩下3d scan同 android 8.0 冇得輸

仲要平幾百

電呢
心大心細唔知買邊部好

仲要平幾百

電呢

xz 1 得 2700
想問下巴打, 有冇邊間特約零售商係最便/推介嘅?
之前有巴打話英京幾好, 但我係sony特約零售個list搵唔到佢名

小弟希望係4千5內買到全新行貸

imobile XZP $4650 送 sony旅行套裝

抵屌!現金價?

差唔多到價了
心大心細唔知買邊部好

仲要平幾百

SUNMOBILE xz1 同 XZP差400
xa2幾時先出?xa1想換
xa2幾時先出?xa1想換

預計MWC 2018
cmhk 新客上台價xz1 3980
心大心細唔知買邊部好

仲要平幾百

XZP會透過8.0更新有晒所有XZ1嘅功能
XZ1輕薄啲同用金屬

有無相

有無相

cmhk fb 有

有無相

cmhk fb 有

要上台不了
心大心細唔知買邊部好

仲要平幾百

電呢

xz 1 得 2700

2700又點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞