【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
XP有冇得升8.0?

想買zxp但送埋d垃圾耳機

自己睇下而家買XZP送咩耳機

好想要

自己睇下而家買XZP送咩耳機

好想要

算係咁,送耳機已經好比面
屌,買左個 devilcase 3d mon貼兩個月,唔撚知咩事近前鏡位附近烈左少少,搞到好撚柒
有冇巴打有好嘅xzp mon 貼介紹

唔貼

裸跑咁勇
我會好無安全感

上面好似有人真全裸

Me

怕乜丫屌 部機咁靚無謂遮掩!
新機落地緊係停撚用晒啲濕鳩垃圾內置app先

是常識 尤其係制片工具
雖然老母好中意Sony 但幫老母轉會iphone 了,怪就怪我我老母太煩,連較個鬧鐘都要搵我,仲未計佢唔見左個app icon 都要搞著我 各位再見

android 7.1.1已經簡單到同iphone冇乜大分別 set鬧鐘一禁桌面個clock就得啦
Anyway慢行 留名睇你update完ios後 老母又唔識用
雖然老母好中意Sony 但幫老母轉會iphone 了,怪就怪我我老母太煩,連較個鬧鐘都要搵我,仲未計佢唔見左個app icon 都要搞著我 各位再見

android 7.1.1已經簡單到同iphone冇乜大分別 set鬧鐘一禁桌面個clock就得啦
Anyway慢行 留名睇你update完ios後 老母又唔識用

我會叫佢落Apple store 搵班19
屌 原來sony啲濕鳩內置apps會影響部機
even我換到XZP玩candy crush一樣疾機
後尾我而家停用晒 無事
搞撚到我蝕左部XZ
佢老母

例如咩 點會咁誇
咁啲大舖demo機咪

認真,唔係老吹
XZ 我玩係lag 1 lag
XZP 又係, 一停用左,無晒事
屌鳩佢 應該係Xperia 貼士/ actions
真係嬲,佢老味

anyway, 呢下真係膠,都唔知做乜鳩

冇影響架,用緊冇事

冇玩candy crush 但點睇都似隻game問題
後尾我而家停用晒 無事
搞撚到我蝕左部XZ
佢老母

例如咩 點會咁誇
咁啲大舖demo機咪

認真,唔係老吹
真係嬲,佢老味

冇影響架,用緊冇事

1定唔係
我用咩擔保都得 係機問題
我舊android新android都試過
同一款APK 同一牌子
不過anyway解決左,亦都令我可以有機會買到XZP

原裝衣機邊有人用

原裝耳機邊有人用
出左xzp喇。銀色
轉會黎罪大的
係有樣野好奇怪。。求師兄解答
桌面whatsapp個icon。唔會有右上紅色果個信息數字??我較過晒都無。。應該點整。我得mon既左上會有提示。。
後尾我而家停用晒 無事
搞撚到我蝕左部XZ
佢老母

例如咩 點會咁誇
咁啲大舖demo機咪

認真,唔係老吹
真係嬲,佢老味

冇影響架,用緊冇事

1定唔係
我用咩擔保都得 係機問題
我舊android新android都試過
同一款APK 同一牌子
不過anyway解決左,亦都令我可以有機會買到XZP

咁就唔知 最少我其他game完全冇事
但成日見咩廠既新機都有人嘈玩candy crush好lag
出左xzp喇。銀色
轉會黎罪大的
桌面whatsapp個icon。唔會有右上紅色果個信息數字??我較過晒都無。。應該點整。我得mon既左上會有提示。。

要換個launcher
sony果個冇
出左xzp喇。銀色
轉會黎罪大的

要換個launcher
sony果個冇

launcher係咩。。
出左xzp喇。銀色
轉會黎罪大的

要換個launcher
sony果個冇

例子
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=zh_TW
後尾我而家停用晒 無事
搞撚到我蝕左部XZ
佢老母

例如咩 點會咁誇
咁啲大舖demo機咪

認真,唔係老吹
真係嬲,佢老味

有無停用既list黎睇下
block定佢先
出左xzp喇。銀色
轉會黎罪大的

要換個launcher
sony果個冇

例子
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=zh_TW

我download呢個。不過都無數字。。係咪要較。。
同埋禁邊度可以隨時轉sony原本個主題同埋nova...我唔識轉番要剷左先轉到。。

唔該師兄。an機sony新手。。
同埋想問4k mon係咪就咁就係。定係要邊度開
xzp 銀定黑好
想問下巴打, 有冇邊間特約零售商係最便/推介嘅?
之前有巴打話英京幾好, 但我係sony特約零售個list搵唔到佢名

小弟希望係4千5內買到全新行貸

如果會trade機就衞訊

但係我見衞訊仲賣緊5千幾 我部z2 最多咪trade到幾百 其實衞訊有冇抵用嘅信用卡優惠?

我部原祖z 仲收唔收

唔知喎, 我問過Z2仲收

出左xzp喇。銀色
轉會黎罪大的

要換個launcher
sony果個冇

例子

我download呢個。不過都無數字。。係咪要較。。
同埋禁邊度可以隨時轉sony原本個主題同埋nova...我唔識轉番要剷左先轉到。。

唔該師兄。an機sony新手。。

要裝埋下面個plugin
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.notifier
再係nova setting > Notification badges

長用一個home其實唔駛再轉返sony果個
btw setting > apps 入面有得set default home
屌,買左個 devilcase 3d mon貼兩個月,唔撚知咩事近前鏡位附近烈左少少,搞到好撚柒
有冇巴打有好嘅xzp mon 貼介紹

唔貼

裸跑咁勇
我會好無安全感

上面好似有人真全裸

Me

怕乜丫屌 部機咁靚無謂遮掩!

點都要番個普通透明套啦
出左xzp喇。銀色
轉會黎罪大的

要換個launcher
sony果個冇

Android機用nova launcher 體驗pixel風格是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞