【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
ucb30比人買斷貨要訂

專門店無貨?
唔係畫面唔順
係左右移動唔係順滑咁過
好似某啲位會定一定格

你係咪拍4k

係咪冇開steady shot?

唔係
4k反而冇事
1080 30fps 開左智能啟動steadyshot 就會咁

Well....真係完全冇你個問題 反而好穩定流暢 完全體驗到sony黑科技防震

不如你拎去check check?

專門店無貨?

somy store冇曬
以為冇人買
zx1換左jdi 唔係sharp

屌由z2開始一直都係jdi架喇
出事率又高,黃班/斷touch
得4k係sharp igzo

仲敢用

jdi係日本仔公司嘛

專門店無貨?

sony store冇曬
以為冇人買

利申:訂左
好要要3星期先返貨

仲敢用

jdi係日本仔公司嘛

jdi好似sony有份

仲敢用

jdi係日本仔公司嘛

jdi好似sony有份

比日本政府指令要配合INCJ合併啫
不過JDI近呢一兩年都正常好多
黃斑斷touch都無出現啦

仲敢用

jdi係日本仔公司嘛

jdi好似sony有份

比日本政府指令要配合INCJ合併啫
不過JDI近呢一兩年都正常好多
黃斑斷touch都無出現啦

我朋友z5換左2次芒都出黃斑
最後幾個月放左
斷touch去到xp/xz都有,不過唔係大量
xz1c

幾時有貨 好想快D換

去咗sony問,21號先有

21號見街定點?

啲職員同我講21號有得買,依家都可以預
3998咋

有冇野跟?
xz1c

幾時有貨 好想快D換

去咗sony問,21號先有

21號見街定點?

啲職員同我講21號有得買,依家都可以預先
3998咋

平過nokia8

強國xzp出左137版
香港應該快喇
強國xzp出左137版
香港應該快喇

香港永遠慢人幾拍

其實我自己連vpn去外國 再裝外國版本的update檔 會否有問題?
強國xzp出左137版
香港應該快喇

香港永遠慢人幾拍

其實我自己連vpn去外國 再裝外國版本的update檔 會否有問題?

唔得㗎 Sony唔係咁樣push rom
強國xzp出左137版
香港應該快喇

一日前
我想要8.0多啲
強國xzp出左137版
香港應該快喇

香港永遠慢人幾拍

咩地區/通訊商買就用咩ROM
例如香港買就係Customized HK
新加坡StarHub買就係Starhub SG
強國xzp出左137版
香港應該快喇

香港永遠慢人幾拍

香港無分電訊商 所以劃一Customized HK
Customized HK個channel出更新
用Customized HK嘅機先會收到更新
官網話支援256GB Marco SD card , Wilson就話2TB , 邊個先啱?
想問下巴打, 有冇邊間特約零售商係最便/推介嘅?
之前有巴打話英京幾好, 但我係sony特約零售個list搵唔到佢名

小弟希望係4千5內買到全新行貸
幾時有得update
個960fps連拍真係幾好玩
雖然只係得1秒 冇得keep住slow
幾時有得update

好似係0.幾秒
官網話支援256GB Marco SD card , Wilson就話2TB , 邊個先啱?

官方
想問下巴打, 有冇邊間特約零售商係最便/推介嘅?
之前有巴打話英京幾好, 但我係sony特約零售個list搵唔到佢名

小弟希望係4千5內買到全新行貸

如果會trade機就衞訊
幾時有得update

好似係0.幾秒

咩960FPS連拍
係全像素追集連拍
最多100張,平均每秒10張喎
強國xzp出左137版
香港應該快喇

香港永遠慢人幾拍

香港無分電訊商 所以劃一Customized HK
Customized HK個channel出更新
用Customized HK嘅機先會收到更新

newflasher + FTF通吃咪得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞