【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想買新罪大 xzp
見信和果兩間4450,信唔信得過

No

咁又要等大舖跌價

之前d post見巴打推薦去英京買 hkd 4750 左右

唔知今日拎唔拎返xzp

你點知個qc 3.0壞左?
龜速差電定直頭差唔到?
Update Found for Xperia™ XZ1 Dual (G8342) - Customized HK (47.1.A.2.281)
唔知今日拎唔拎返xzp

龜速差電定直頭差唔到?

幫答,本身用app度有2.2A,突然有一日變咗好似0.9A
大家點解要買罪大

本身用開***,但依家靚機全部轉晒曲mon,接受唔到所以就轉會了
唔知今日拎唔拎返xzp

龜速差電定直頭差唔到?

你試過用原廠qc3牛同線叉成15分鐘先上1%未?
講緊得3x%個陣
唔知今日拎唔拎返xzp

龜速差電定直頭差唔到?

幫答,本身用app度有2.2A,突然有一日變咗好似0.3A
唔知今日拎唔拎返xzp

龜速差電定直頭差唔到?

其實你係職員定旁邊條友
Update Found for Xperia™ XZ1 Dual (G8342) - Customized HK (47.1.A.2.281)

等ray ma review
唔知今日拎唔拎返xzp

龜速差電定直頭差唔到?

你試過用原廠qc3牛同線叉成15分鐘先上1%未?
講緊得3x%個陣

希望你盡快拎返部機

強帖留名
LM先遲啲換日水xzp
到底幾時先出xz1c 好想換走個iphone 7去
LM先遲啲換日水xzp

on9
LM先遲啲換日水xzp

下 點解要咁做...
如果2k5-2k8個價位有無手足有好介紹

XA1 Plus

XA1 Plus

你要求啲咩先
LM先遲啲換日水xzp

日水冇優勢喎

XA1 Plus

你要求啲咩先

無咩要求,唔會打機既,主要whatsapp/chrome/lihkg

XA1 Plus

你要求啲咩先

無咩要求,唔會打機既,主要whatsapp/chrome/lihkg

唔打機 xa1plus 絕對夠做 不到未賣街

XA1 Plus

你要求啲咩先

仲諗住呢兩日落街買
LM先遲啲換日水xzp

日水係平D , 但個storage 係細D

XA1 Plus

你要求啲咩先

仲諗住呢兩日落街買

10月上旬推出
LM先遲啲換日水xzp

日水係平D , 但個storage 係細D

齋係locked bootloader已經冇可玩性。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞