【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問下巴打, 有冇邊間特約零售商係最便/推介嘅?
之前有巴打話英京幾好, 但我係sony特約零售個list搵唔到佢名

小弟希望係4千5內買到全新行貸

imobile XZP $4650 送 sony旅行套裝

佢好似唔係約特零售商喎

imobile 百盈電訊,我見 sony個網有間鋪個名同logo.....

https://www.sony-xperia.com.hk/dealer.php

巴打

我係呢度搵唔到
http://www.sony.com.hk/storelocator/apps/storeLocator/storeLocator.do

華仁$4740話無貨,我先去 imobile買,你條 link會唔會係 揾賣電器經銷商?

冇錯, 佢條link唔係手機產品經銷商,
佢條link右上角寫左

唔該巴打

自膠
屌隔離post班ifandog係咁盲撐iphone有幾襟 真係好on9

明明iphone升一兩代ios就會lag+倒水電, 唔升又用唔到app 班友係要盲撐

同我同期買iphone 6,6s果班 全部屌哂鬼 舊電又倒水 又成日發熱 lag 個個一係換7plus一係就s8+/xzp 今日android nougat/oreo絕對順得過ios10/11囉 班友仲停係android 5.0 vs ios 8既年代

我自己就係由android-->iphone-->android的好例子 xzp > 7plus>>>>>>>>>>iphone6
屌隔離post班ifandog係咁盲撐iphone有幾襟 真係好on9

明明iphone升一兩代ios就會lag+倒水電, 唔升又用唔到app 班友係要盲撐

同我同期買iphone 6,6s果班 全部屌哂鬼 舊電又倒水 又成日發熱 lag 個個一係換7plus一係就s8+/xzp 今日android nougat/oreo絕對順得過ios10/11囉 班友仲停係android 5.0 vs ios 8既年代

我自己就係由android-->iphone-->android的好例子 xzp > 7plus>>>>>>>>>>iphone6

iphone保值就真既, 襟用麻麻

sony除左 z5p xzp其他機價錢插水太快

但用上手感覺唔錯
你地自拍會否自動美顏左? 硬係覺得auto mode有少少美顏
cmhk 新客上台價xz1 3980

鬥劈?

屌$3980既話 吸引過xzp喎

老大都買xzp,不解釋

諗返xzp用sharp mon而xz1用jdi....即刻打消左買xz1念頭

一路都係得4k係sharp架喇
你地自拍會否自動美顏左? 硬係覺得auto mode有少少美顏

佢off左美顏都有美顏
冇咁重手囉
窮撚問二千幾蚊有冇邊部抵屌?
窮撚問二千幾蚊有冇邊部抵屌?

等XA1 plus
窮撚一問,
而家買Xperia X Compact 好嗎,網上我見大概$3000。
平時好少打機,常用都係WTSAPP, 睇下股票,上下網咁。
感謝
窮撚一問,
而家買Xperia X Compact 好嗎,網上我見大概$3000。
感謝

$3000? XZ都買到喎ching 如果好少打機我諗$3000你大把選擇 唔使揀x compact
電話台就完。想轉csl。因為有英超
想問 500一個月出部xzp.簽24月。包英超。全限不減速數據。moov。4680預繳
定就咁轉台 320一個月好
定出面買xzp就咁買部機。邊度抵同有免息分期。
ps 窮撚
想問 500一個月出部xzp.簽24月。包英超。全限不減速數據。moov。4680預繳
ps 窮撚

sunmobile 4698 分期391.5/月
ps 窮撚

上台出埋好定出面買好/.\
ps 窮撚

4698係上台價
窮撚一問,
感謝

$3000? XZ都買到喎ching 如果好少打機我諗$3000你大把選擇 唔使揀x compact

因為想揀部細啲既機,但市面上又好無乜選擇。
ps 窮撚

上台出埋好定出面買好/.\

咁梗係買淨機 再搭個平價電話plan啦

出面大把sales <$200/month俾到6gb全速你 就算真無限都有台做到$266/month

imobile有巴打話做到$4640 有官方保
窮撚一問,
感謝

俾多少少 買XZ1 compact 起碼開心地用到兩年以上
XDA有人放咗3D creator APK,唔使兩日SONY即刻施壓叫DEL咗佢

XDA有人放咗3D creator APK,唔使兩日SONY即刻施壓叫DEL咗佢

好心佢嵌個app入system啦
窮撚一問,
感謝

俾多少少 買XZ1 compact 起碼開心地用到兩年以上

啱呀 XZ1 Compact啦
防水 835 更新支援又多啲
XZ1都上咗市仲唔放8.0
XZ1都上咗市仲唔放8.0

冇咁快
大約十一月
xzp 開whatsapp 好lag

xzp 冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞