【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
XZ1入手!-陣去MK 換埋個耳筒,希望唔會玩曬啦, 部機用咗半晚,暫時表現理想 反應好快, 未有機會試過3d, 期待中

唔係九龍得尖沙嘴咩?

吓? 我想官網睇 去有三個地方, 葵涌灣仔旺角
XZ1入手!-陣去MK 換埋個耳筒,希望唔會玩曬啦, 部機用咗半晚,暫時表現理想 反應好快, 未有機會試過3d, 期待中

唔係九龍得尖沙嘴咩?

https://www.sony-xperia.com.hk/event_24_nc750.php
巴打你係咪畀人老點做

唔係九龍得尖沙嘴咩?

https://www.sony-xperia.com.hk/event_24_nc750.php
巴打你係咪畀人老點做

係wow
唔知乜事眼殘睇錯左
巴打一間唔該留意下黑色換哂未

唔係九龍得尖沙嘴咩?

巴打你係咪畀人老點做

係wow
唔知乜事眼殘睇錯左

現在出發! -陣update你
xzp xz1
如果主要用嚟影相拍片聽歌應該揀邊部好

做咩用單手影相呀
聽歌如何

我有時都係單手影相用尾指同食指夾住影

但 xz1 色水好似

變左鐵殼打機熱唔熱?
想買部粉色但係又想要4k mon

係官網規格度見到有粉紅色
https://www.sonymobile.com/hk/products/phones/xperia-xz-premium/specifications/

但係街舖唔見有賣

百記見到有

兇宅都有dummy

唔係九龍得尖沙嘴咩?

巴打你係咪畀人老點做

係wow
唔知乜事眼殘睇錯左

現在出發! -陣update你

間嘢星期六開一點,不過我趕時間.....所以聽日先换

變左鐵殼打機熱唔熱?

玩咗兩場傳說, 完全冇發熱, 電量亦都好正常, 流暢度相對比iphone有啲位差啲, 不過一定好過我部垃圾三星S7 edge,

申利 iPhone 7 and 三叔S7 edge 在手

變左鐵殼打機熱唔熱?

玩咗兩場傳說, 完全冇發熱, 電量亦都好正常, 流暢度相對比iphone有啲位差啲, 不過一定好過我部垃圾三星S7 edge,

申利 iPhone 7 and 三叔S7 edge 在手

咩位
想問樣on9野
其實MON貼有好處
xzp xz1

做咩用單手影相呀
聽歌如何

但 xz1 色水好似

甚少, 通常都打橫雙手影
不過其實我係想問兩部影相質素係一樣
xzp xz1

做咩用單手影相呀
聽歌如何

但 xz1 色水好似

甚少, 通常都打橫雙手影
不過其實我係想問兩部影相質素係一樣

升8.0後一樣
想問樣on9野
其實MON貼有好處

有咩好處?

變左鐵殼打機熱唔熱?

唔係散熱更快咩
xz1用落發現個芒都幾黃下..有無手足都有同樣情況?

台灣論壇都有人咁講 , 之後佢拎去換,唔比換

頭先都睇左,而家將白平衡推到最藍都係偏黃

應該又用返6500k做標準

JDI一向黃mon
XZP有咩機套推薦
突發要買部平機俾屋企人,三千樓下,x定xa1 好?
有冇咩方法可以令下面個back同task制調轉位
即係個三角形同正方形
XZP有咩機套推薦

事實證明post係2樓都冇用
中左伏
xz1冇左small app
想問下仲有乜方法閂網都可以聽youtube
有冇咩方法可以令下面個back同task制調轉位
即係個三角形同正方形

https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.paphonb.systemuituner
xz1用落發現個芒都幾黃下..有無手足都有同樣情況?

台灣論壇都有人咁講 , 之後佢拎去換,唔比換

頭先都睇左,而家將白平衡推到最藍都係偏黃

應該又用返6500k做標準

JDI一向黃mon

最緊要會唔會有a b mon
e.g. 日本機用靚mon 其他地區用垃圾
XZP有咩機套推薦

事實證明post係2樓都冇用

sorry
出xzp暫時係唔係imobile最抵?行貨黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞