【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
XZP終於消失在dxomark
xzp 電量係唔錯
但係我用 Google 筆劃輸入都仲係唔夠快囉成日 miss 左 d 筆劃
我 iphone6 轉過黎筆劃從來未 miss過......

可以較快啲的

點較
前幾日上黎問左幾個巴打whatsapp問題
唔該晒先。問完較忙無多謝到你地

今日放假終於去埋拎耳機
灣仔黑白都有
不過本身有耳機用。唔知放唔放到$$

嗰個有降噪功能

姐係好用?定點。。。
XZP終於消失在dxomark

啱啱都話冇咗
會唔會係太低分 Sony比錢叫佢唔好出分
寧願冇
買XZ1C 要check真啲個mon 開左幾部都有光死點問題

真!我果部Mon底漏光
用左幾日xz1 唔錯,可能我唔打機,用量細用家
佢散熱好似做好左,幾日玩都無暖過
電又好好用

compact咪仲耐用

個續航力係痴線
用左幾日xz1 唔錯,可能我唔打機,用量細用家
佢散熱好似做好左,幾日玩都無暖過
電又好好用

compact咪仲耐用

個續航力係痴線

終於有翻Z3c核電感覺
玩電話玩通宵仲有40%電xzp有神快拜

係街見xzp仲多過s8/s8+
玩電話玩通宵仲有40%電xzp有神快拜

睇電可以既

今日放假終於去埋拎耳機
灣仔黑白都有

嗰個有降噪功能

姐係好用?定點。。。

可以隔走巴士同地鐵嘅噪音
xzp 電量係唔錯
但係我用 Google 筆劃輸入都仲係唔夠快囉成日 miss 左 d 筆劃
我 iphone6 轉過黎筆劃從來未 miss過......

可以較快啲的

點較

http://xperia.kckk.co/2017/09/dxomarkxzp.html

差個相機就完美
不過我已經對個相機好滿意思
http://xperia.kckk.co/2017/09/dxomarkxzp.html

差個相機就完美
不過我已經對個相機好滿意

今日放假終於去埋拎耳機
灣仔黑白都有

嗰個有降噪功能

姐係好用?定點。。。

可以隔走巴士同地鐵嘅噪音

隻耳機要夾sony機先用到

差個相機就完美
不過我已經對個相機好滿意思

使咩睇呢D分,比錢就搞到既
買XZ1C 要check真啲個mon 開左幾部都有光死點問題

真!我果部Mon底漏光

唔好呀嗎
唔通頭水唔掂

真!我果部Mon底漏光

唔好呀嗎
唔通頭水唔掂

ips正常都漏光
Compact系統佔幾多位 ? 得32GB ROM
而家應該出XZP定XZ1

睇你想要幾大Mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞