【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
xzp 開whatsapp 好lag

xzp 冇事

xzp冇事
糾結緊買xzp定xz1好,鐘意xz1個size同機身多d 但又想要4K mon
糾結緊買xzp定xz1好,鐘意xz1個size同機身多d 但又想要4K mon

2部買哂

2部買哂

同我一樣,想要鏡面,但係xz1 個size 最fit
有無人知imobile可唔可用信用卡?
又想問,xa1U是咪都係冇陀螺儀?我睇XAU好似冇,xa1u會唔會加返
又想問,xa1U是咪都係冇陀螺儀?我睇XAU好似冇,xa1u會唔會加返

細店比卡要收幾個%

好似+2%
想問下邊到有z1c既實機睇?
想睇雨外形同手感
xzp 開whatsapp 好lag

xzp 冇事

xzp冇事

Xzp 一開即有 零lag wor

Xzp la
4k mon仲要係sharp出品
部XZP唔錯 外型殺晒
睇睇下都係想買xz1
巴打有咩細鋪推介
過幾日得閒去出部xzp
頂唔住z5粒810
想問下邊到有z1c既實機睇?
想睇雨外形同手感

XZ1C
大舖有啦
XZP/XZ1 dxomark會唔會過90分呢
Well 岩岩試完
XZP真係堅,上網快。
分分鐘快過我部7plus
然後facebook無斷 無疾 睇片果震
晏啲試埋apps
認真 超正 同部濕鳩XZ無撚得比

兩部機都有 可以做啲簡單test compare iphone 7plus
都係選擇xzp,去左深之都無曬銀色

嘩 走去鬼都😂😂
XZP/XZ1 dxomark會唔會過90分呢

諗下好喇
87分不能再多

嘩 走去鬼都😂😂

果到平唔平得過4k3行貨先?
平唔過既 去肥花接人地啲劏機
一定抵買過果到既行貨

on9先去深之都
有英京華仁唔買

on9先去深之都
有英京華仁唔買

見到有間sony 特約,又就腳去望下... 一開聲就屌...

on9先去深之都
有英京華仁唔買

我同事都係深之都買冇問題wo
最後幾問XA1 Ultra
現在買機仲有冇D check機碼check個moon有冇死點果D?以前買TX果陣有,唔知而家有冇

MTK CPU會唔會有apps唔支援?我唔洗cpu勁,但驚有apps唔支援

佢個Type-C都係2.0,咁係咪即係同usb-b既速度一樣
準備2398上台價入手

*#*#7378423#*#*
唔會唔支援

出左XA1 Ultra了,但個check機碼用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞