【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
加大光圈
寫好相機app
加OIS
雙閃光燈/加光閃光燈
真係咁難咩

sony表示, 唔做都大把傻仔買, 點解仲要做

過幾年先擠一項落去
買左xz1c 唔知點解過唔到d apps落sd卡 放張卡落部機format左都係咁 有無巴打知點搞?

花生

同某電話公司用無反影嘅廣告一樣
想問下 8.0 係唔係無咗搬d app落sd卡?
裝完app已經得返一半位

同問

花生

同某電話公司用無反影嘅廣告一樣

花生
有冇xp撚更新左?
有冇伏?

好似冇伏

9月嘅security patches嚟
xzp 個mon有時會係咁閃 係咪os問題?
放 XZ1 藍 9月22號sun mobile買入 有2年保 仲有6日有壞即換 $3900

telegram @vic952

咩事咁快賣
放 XZ1 藍 9月22號sun mobile買入 有2年保 仲有6日有壞即換 $3900

telegram @vic952

咩事咁快賣

老母唔鍾意sony 比人嘈

話你用埋d日本仔野?

我都係 中左伏機?

我都係 中左伏機?

firmware bug黎
我update最新後好似冇試過 唔知係咪fix左

我都係 中左伏機?

你指系統最新個更新? 我都update左

我都係 中左伏機?

姐係仲未fix
開自動調整亮度就唔會有事

機問題

我都係 中左伏機?

姐係仲未fix

我長開自動調整亮度所以冇野?
唔係喎,我記得個bug係開自動調整亮度會自己跳亮度
Photo細分頭五個
Exposure & Contrast
Color
Auto Focus
Texture
Noise

XZP
(83+74+88+68+58)/5 = 74.2

iPhone 8
(89+77+83+65+69)/5 = 76.6

iPhone 8 Plus
(89+78+74+64+68)/5 = 74.6

Pixel
(90+80+98+70+65)/5 = 80.6

閃光燈
變焦
背景虛化

最後嗰三個根本係為咗iPhone開路,尾4就見仁見智,但實際上頭5個先最緊要

我都係 中左伏機?

姐係仲未fix

啫係部機出左事?
點解xz1c細鋪仲貴過大鋪
想問下xz1有mon貼未?
同埋有乜mon點推薦
唔洗磨砂,主要保護個mon

我都係 中左伏機?

姐係仲未fix

啫係部機出左事?

係點跳先?
我記得我120個陣係開自動調整亮度成日會自己變暗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞