【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

sunmobile,買左3日先出事

話左幾多次sun同csl賣既sony係次貨機
咁多人奶左野仲去買

我未奶過喎

新機應該都冇次貨掛

sony:我呢到有批有D問題既新手機想平D放出去
csl:冇問題我都平賣

留意下係sun/csl出機xzp個班人成日都話芒有死點光點
我個朋友個csl出既xzp插電腦會reboot

我想問下部機既觸控反應可唔可以較快d
睇4K HDR仲係lag

youtube問題

其實好似係835問題, 食唔到vp9.2

咩嚟

google自家格式, 普通4k片係vp9.0, 可以硬解到, 但hdr片就用vp9.2, 硬解不能, 只有軟解, 所以lag到飛起

而且唔只xzp, 其他用835既機都唔得

但放係機入面既hdr 4k冇問題喎

跟機果個hdr片冇記錯係h265黎

之前hkepc已經有人試左, 跟機player播唔到vp9.2
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=168&tid=2398544&extra=page%3D4

條片邊到搵出黎

咁多人奶左野仲去買

我未奶過喎

新機應該都冇次貨掛

一向咁樣揸住部電話用

手殘先會用掌心黎托住部電話

呢部一定係compact

弱智 係compact 隻拇指就唔會淨係掂到mon中間 定係小學雞手

示意圖姐 我最盡伸到去左邊

咁多人奶左野仲去買

我未奶過喎

新機應該都冇次貨掛

新機應該都冇次貨掛

[url]Xzp觸控有問題的看這邊!! http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5170975[/url]
我學佢咁set真係有快到

新機應該都冇次貨掛

[url]Xzp觸控有問題的看這邊!! http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5170975[/url]

邊個咁on9開慳mode

Xzp觸控有問題的看這邊!! http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5170975

我係開左先快
唔開仲慢
有冇巴打用過水凝膜, 好唔好用

而家呢張玻璃貼, 唔貼合個邊位

聽講水凝膜可以貼到? 但保護能力會唔會低左?

Xzp觸控有問題的看這邊!! http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5170975

我係開左先快
唔開仲慢

但你條link係關閉唔開喎
換左 imos 輸入都係唔夠靈敏
準備 email 比 Sony 叫佢加返個 1:1 camera
btw
d 相太大可以係邊 upload 出 lihkg?

用過 痴油同啜手d

用過 痴油同啜手d

芒會唔清

我係開左先快
唔開仲慢

但你條link係關閉唔開喎

準備 email 比 Sony 叫佢加返個 1:1 camera
btw

用緊lihkg upload無問題
同埋sony 唔會為你一人加1:1
圖片上傳用uptow
ZX1C門市出左未

唔係聽日咩

好想快d 知門市價會平幾多,有咩送

LM
sony mon啲色好唔掂

覺得顏色唔靚可以返去用燒屏OLED mon喎

你都戇鳩嘅,而家佢tune色tune得唔好咋一嚟就叫人換OLED做乜鳩?

佢真係ON99, 一講少少意見就起晒鋼
同你講我係正宗SONY FANBOI嚟
乜柒都用SONY, Z系列都用咗好幾代, 用緊Z5P,
覺得MON嘅色好唔掂

z3/z4/z5個期係偏藍8000-11000k
為左推亮度呃人
因為一較返6500k色亮度會大減

認真 佢今次隻XZP sRGB既色真係唔錯。
拍得住我隻Dell Mon
同XZ比真係兩回事

sRGB 偏綠喎
用緊
btw

用緊lihkg upload無問題
同埋sony 唔會為你一人加1:1

冇一隻 app 1:1 係好用
屌你老味!cmhk 新客上台 xz1 $3980
屌你老味!cmhk 新客上台 xz1 $3980

cmhk狗都唔屌
巴打用開咩牌子貼? 諗緊買靚貼定上淘寶是但買張算

第一頁有寫啊
1. imos
2. ray out
兩張都用過
宜家用緊ray out
但唔知點解會入左塵入去

咁多人奶左野仲去買

我未奶過喎

新機應該都冇次貨掛

唔怪得之sun mobile d sony機平咁多啦

第一頁有寫啊
1. imos
2. ray out
兩張都用過
宜家用緊ray out
但唔知點解會入左塵入去

第一頁D套同貼都好貴下
想搵D便少少嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞