【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔係畫面唔順
係左右移動唔係順滑咁過
好似某啲位會定一定格

你係咪拍4k

係咪冇開steady shot?
屌點解換完老母版部機好似比之前順左

話時話,呢幾個禮拜開wtsapp好似特別慢

開whsapp 特別慢

冇問題,係時候清下whatsapp
唔係畫面唔順
係左右移動唔係順滑咁過
好似某啲位會定一定格

你係咪拍4k

唔係
4k反而冇事
1080 30fps 開左智能啟動steadyshot 就會咁
唔撚係中獎掛 屌。。。。
XZs真係冇野
XZ1拎機未
xzp隻銀色會唔會好反光?

自己落舖睇啦

機背可以當鏡用
自從有smartphone真係部部都SE同sony
信仰真心係唯一繼續買嘅原因
宜家百屌成材真係好安慰
之前仲吹要摺電話department

其實係用慣左, d制,果個手感
當你拎住部 sony z果震,
你總係會諗,佢下一代會唔會改善佢呢個問題
而唔係諗,其他機
當然,除非佢下一代部機係on9,咁無得講啦
講起sony,我好早就用佢既電話同Tablet
以前sony真係on9的,雖則而家都係一淡砂糖一淡屎
但比起以前舊舊屎真係好大進步
雖然部Sony XZ係on9, 但我都覺得sony係有進步
真係抵我寧願揀佢都唔揀samsung,htc 等等

我覺最屎應該係用Symbian 嗰部
xz1c

幾時有貨 好想快D換

去咗sony問,21號先有
呢度無乜人XZ1
sun mobile xz1 上台4298,有d想衝
xz1c

幾時有貨 好想快D換

ucb30比人買斷貨要訂
唔撚係中獎掛 屌。。。。
XZs真係冇野

似係
xz1c

幾時有貨 好想快D換

21號見街定點?
sun mobile xz1 上台4298,有d想衝

咁吸引?

我見price.com 細舖仲mark緊5598
唔係畫面唔順
係左右移動唔係順滑咁過
好似某啲位會定一定格

你係咪拍4k

唔係
4k反而冇事
1080 30fps 開左智能啟動steadyshot 就會咁

Well....真係完全冇你個問題 反而好穩定流暢 完全體驗到sony黑科技防震

不如你拎去check check?
xz1c

幾時有貨 好想快D換

21號見街定點?

啲職員同我講21號有得買,依家都可以預先
3998咋
xz1c

幾時有貨 好想快D換

21號見街定點?

啲職員同我講21號有得買,依家都可以預
3998咋
zx1換左jdi 唔係sharp
xzp依家去衛訊買幾錢?仲係$5998?
xzp依家去衛訊買幾錢?仲係$5998?

xzp 5498

屌由z2開始一直都係jdi架喇
出事率又高,黃班/斷touch
得4k係sharp igzo

屌由z2開始一直都係jdi架喇
出事率又高,黃班/斷touch
得4k係sharp igzo

仲敢用
xz1 定價打約幾銀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞