【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
xzp係咪暫時企硬價?
部Z1呢排越來越多問題,頂唔住喇

細鋪4.5k冇得輸
xz1點解背面冇鏡面

唔係Premium

果時z1都有
係差果幾舊唔知買xzp定xz1
xzp好似太大部
有咩Moon貼推介?頭先去間鋪問部x1u既貼,唔係全包就50,全包就110
而家用緊wc,機送果張貼兩邊成條La係到
兩邊係2.5D,有冇人試過D水凝貼,好似曲面水凝貼先貼服D

同埋有冇d咩apps可以block廣告

block this

Play store有?
xz1點解背面冇鏡面

唔係Premium

果時z1都有
係差果幾舊唔知買xzp定xz1
xzp好似太大部

差不多
xzp係咪暫時企硬價?

細鋪4.5k冇得輸

我應該去imobile 買
有咩Moon貼推介?頭先去間鋪問部x1u既貼,唔係全包就50,全包就110

block this

唔root要開vpn 唔想睇到vpn個logo
唔知堅唔堅?Sony真係要出全面屏旗艦機??仲有從明年開始索尼將在對旗艦手機的記憶體上進行調整,起步至少6GB起??
如果係真嘅就好喇

https://news.xfastest.com/sony-mobile-communications/41033/sony-full-screen-display-mobile/
xzp仲有冇z5p打陣機都辣手既問題

z5p係粒u問題
唔再係810當然冇事
唔知堅唔堅?Sony真係要出全面屏旗艦機??仲有從明年開始索尼將在對旗艦手機的記憶體上進行調整,起步至少6GB起??
如果係真嘅就好喇

https://news.xfastest.com/sony-mobile-communications/41033/sony-full-screen-display-mobile/

z5p係粒u問題
唔再係810當然冇事

另外再問,今次個3.5插耐唔耐用,而家z5p個窿半年玩完
xzp係咪暫時企硬價?

細鋪4.5k冇得輸

買咗

z5p係粒u問題
唔再係810當然冇事

另外再問,今次個3.5插耐唔耐用,而家z5p個窿半年玩完

未有人出事,答你唔到
手已入
btw 柒到仆街
禁 10 樓
8 樓開門我唔為意出左
肯定行
算數

幾錢有耳機同袋

乜柒都冇 47xx
想入手xzp 而家用緊iphone6
會唔會用耐左愈來愈lag
應該今晚買
應該今晚買

一年後再答你
xzp 銀定黑好

一定係銀 買左黑後悔
有無巴打有xzp包哂全部機既防指模既貼推介 想唔用套啦
xzp係咪暫時企硬價?

細鋪4.5k冇得輸

買咗

有冇送旅行袋?
應該今晚買

一年後再答你

起碼流暢用到兩年
應該今晚買

一年後再答你

起碼流暢用到兩年

咁我入手了

block this

Play store有?

要去官網down APK
ZX1C 賣緊未?
邊度買平
應該今晚買

一年後再答你

起碼流暢用到兩年

咁我入手了

Welcome
想買部粉色但係又想要4k mon

係官網規格度見到有粉紅色
https://www.sonymobile.com/hk/products/phones/xperia-xz-premium/specifications/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞