黑悟空絕對係今年中文玩家嘅GOTY

589 回覆
334 Like 479 Dislike
真心垃圾game單單係因為愛國主義先咁多人玩
其實想問
1. 4妹喺支線位遇到佢 但之後去左邊?
聽講係劇情做唔哂

2. 有時去到新地方會見到隻馬騮出現
係咩角色黎?之後好似都唔見佢
星際戰士
點樣磨濕法
有無圖參考下
中國製已經知咩料啦
根本唔會好玩
我地一定唔會玩囉 垃圾game
仲想拎goty?入到圍先講啦
同埋問過我地未
問你地托柒咩
本身龍女幾迷悟空的,大肥佬呃左入袋後
2想講幫你搵五蘊果隻?通臂猿猴黎
四妹係比太上老君捉左上天庭,但唔知會唔會拎去練丹,d妖怪係神佛練丹材料,所以盤絲洞係妖怪養殖場,有四道符貼係到唔比入面d妖走!
做哂四妹線
最尾應該會見到鶴仙人 暗示話捉走咗佢去鍊丹
連登仔接受唔到大陸整到有質素既驚係真
但黃眉個boss fight流程真心有驚喜
話其他game有缺點唔啱玩=ok
話黑悟空有缺點,就算有玩都係cctoy 盲反
打稻草人喎ching
地圖缺點係公認有問題 接近冇反駁
班友未玩過 見made in china
就一嚟就係話成隻game係垃圾
調返轉一個空氣牆國產game缺點已經當佢係垃圾game
無任何優點 唔會玩

大陸d玩家而家都講緊黑悟空不如唔好去報名參選goty或者盡力去爭取player voice獎
因為大陸d玩家都知goty呢個獎背後係咩玩法同一堆"潛規則"
https://nga.178.com/read.php?tid=41352612&page=3

係得連登仲討論緊黑悟空會唔會奪得goty
第一年先留意TGA?
呢隻藝術角度同故事敍述真係近年一流
爆左true ending之後睇返晒啲解說
背後同八戒/ 二郎神嘅羈絆
絕對超越呢幾年其他3A
唯一係人面表情, 同打擊感仲係爭少少
班逢中必反嘅小朋友可以不用理會
以遊戲角度, 佢未必係最top
始終玩落都好多嘢有局限
但敍事/ 藝術表現
的確諗唔倒有其他對手
打四大天王果度成個畫面真係好震撼
睇到我嘩嘩聲
不過呢度有幾多人真係會玩到去果度
駛咩理隻任豚
Switch 冇份玩=垃圾

上邊有條on 9話黑馬嬲抄Zelda
咪食花生睇吓惡過狗嘅老任點告lol
二郎神點都應該要打
但四大天王果到我覺得太易玩
鳩㩒就贏到搞到有啲眼訓
唔係畫面正我一早訓左
我全機種(除左Xbox)都係任豚?
Sorry,誤會咗你
Fry Cry係咪手遊啊?人地又有自動行路喎
我唔係話一定要整自動行路 地圖佢又有無啊?得拜神有指引 仲要差唔多行到埋去先有指引
而家有無話隻game難打啊?有無講過要課金先玩得啊 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞