黑悟空絕對係今年中文玩家嘅GOTY

589 回覆
334 Like 479 Dislike
dragon age下個月先出,點解有評分
劍星都冇
TGA左右大獎就係媒體優先 唔係點會有10分神作 最後高爾夫
傳媒81分,同黑神話一樣
要拎goty難啲
一邊反左膠,一邊含左膠獎
3D掃晒成個寺廟入面 ,攝影師是但影個角度就話抄?山西旅發局都冇講野,手腕仲搞笑 可以搵到好多同類既手腕
基本上啲場景都係實物scan/買素材

《黑神話悟空》係咪史上最寫實嘅UE5遊戲?
https://lih.kg/3769710

仲講緊抄
呢單野班「事主」柒到del埋post
黑悟空係實境取境
一個拎張同樣風景相出黎就話人抄
一個畫動作話抄on99
一個就一地都係文物甲冑大同小異
一定係 Concord
我睇返台灣PTT原文係話「EA DRAGON AGE 前作 89 分」
班人可能第一年關注goty
站係反華立場你上面成堆都係廢話
你玩手機定ONLINE GAME呀
依家講緊CONSOLE GAME,你係到拎平時手遊果D殘廢版本黎比?
要玩咁殘廢既,就唔好玩CONSOLE
ELDEN RING係咪又自動行路,唔夠打可以課金買BUFF繼續去果D黎?
It takes two?
每次喺連登見到果d話咩因為銷量最高所以一定會攞到GOTY,我都幾肯定佢本身冇留意開TGA

TGA一向只睇媒體分數,唔會去睇銷量同gamer人氣
除左細獎Players Voice (玩家之聲獎)
請問del咗咩po?
打手全面洗地
https://m.weibo.cn/detail/5075620545692132
對馬少好多boss
打兵仔多好多

悟空好似成隻game都打boss咁
咁咪唔好吹咁大 無人話佢唔係一隻好game 但未去到神枱級姐
咁平時唔撚上大陸討論都有得拗

定Twitch既大陸人直播唔計
黑悟空拎唔到就會出征GOTY 準備踩到GOTY地底泥

相反拎到GOTY就會大讚好有公信力

見慣不怪啦
無地圖真係一個問題
唔明點解唔加返個地圖仔比玩家
叫做mark返有咩位未解開都好啦
賣肉驚 得罪哂班左膠 點會比你上位
入面d 持份俾分, 又Katharine Castle, 又screenrant, 傻閪政確撚
Jason Coles又係on9仔話乜春性別歧視, 星嗚俾70, 黑悟空俾60
Game Rant又係on9話隻game難, 自己玩唔閪掂, 加埋根本唔係叫難, 最多叫有少少技術

ign 俾得80分原因你都諗到 間野可以俾星嗚70分

有公司俾sb勒索到咪就係有你呢d傻閪就咁睇個分當玩左, 又唔仔細睇, 冇分析力

nigga 彌助直接拎十分呀柒頭
其實係地圖位上邊KICK左少少
但係依個睇佢DLC或後續更新會唔會再加返
睇返玩家, 6分以下, 全部都係佢自己部電腦唔夠推, 笑撚死人咩
一係自己唔夠打冇得較easy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞