黑悟空絕對係今年中文玩家嘅GOTY

589 回覆
334 Like 479 Dislike
Warhammer 40k space marine2打擊感屌打閪馬騮幾個次元
劇情演出仲震撼
單論劇情模式大家公平對決
閪馬騮幫佢勉鞋都唔配
好酸
中文game今年出過
國際公認曠世名作餓俘
神作九日
論整體評價
黑神話入唔入到2024年中文game前三都係一個疑問
我諗佢冇所謂,可能妖高少少,因為有力量有資格做棋

總之妖同人咁低等一定要接受佢地上面偉大領導安排,乖乖地做棋子,無條件咁模拜奉獻,大家互相理解互助咁梗係唔得
Dark souls 1 叫唔叫抄米蘭大教堂?
講極都唔明 你淨係玩過黑悟空?
有地圖唔等於要show埋隱藏地圖比你睇

要開隱藏地圖就要完全探索哂每個角落
有無地圖你都要行哂先搵到 亦都可以靠文本野比提示
On9 第一關就話人易搵boss
第2關比你探索又話搵唔到 你收皮啦
大陸game不問情由盲反
公我贏 字你輸
連登仔必備既技能
《西遊記》本身就係反抗獨裁嘅經典魔幻文本 所以Big6咁鍾意
除左空氣牆 其他都唔覺有問題
講故事分散
拍馬都追唔上宮崎老賊啲垃圾編劇力
連登:黑馬嬲俾盡5分,免費玩都要考慮
現實: 爆賣+game of year預定
問題係好多人吹到黑悟空有幾神 所以有機會攞goty 但事實係今年遊戲荒嚴重先令佢大咗機會攞 而唔係隻game好到可以上神枱 多數人都只係駁緊呢樣野

個人會俾黑悟空8-8.5分佳作 優缺點都非常明顯 但唔好話對比往年goty 就算係一啲落選遊戲例如rdr2 Zelda totk 對馬戰鬼 horizon 放係今年都大機會打得贏黑悟空
horizon咁垃圾都夠膽同rde 對馬島比
個feel 好似star war換皮
不過打法又少似mon hunt
特別隻靈虛子
一見到佢以為打緊飛雷狼
Btw 故事係吸引既
始終中華故事3A大作佢係第一人
希望佢既成功可以帶動金庸宇宙
就係製作組技術所限做唔到囉
遊戲荒係事實
但將一隻81分級嘅game講到冇對手會唔會太過份
吹到馬騮GOTY前睇下鬼佬點評價機械人FF7
Ps5既性能跑呢隻好吃力
你睇左重棍同其他招未
賺幾十億易過食生菜
隻game賣得勁差喎師兄
Concord同悟空差一分就知班媒體幾冇公信力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞