黑悟空絕對係今年中文玩家嘅GOTY

589 回覆
334 Like 479 Dislike
約埋樓豬一齊去驗吓腦啦
前期定身同變身削走絕大部份血,後期再加多個芭蕉扇,基本上boss 大部分血量都係直接冇腦屈走佢
點名黃靈宮,啲出招timing 嘔心到爆,不過同我冇關係
你如果係高手嘅咪係囉

我手殘黨基本上係要網上睇晒打Boss攻略

到最後基本上每隻棍式仲有法術都用齊晒
我玩elden ring都係碎星大劍跳斬完場
學左安心法後好多boss 連酒都唔洗飲
第三章悶咩 我反而覺得呢章好有深度 令你反思佛教個問題點 究竟黃眉定唐三藏個講法邊個合理d
能夠享受到黑悟空都係好腦袋
隻狼都係我覺得最好玩嘅魂game
講戰鬥悟空唔會贏到隻狼同GOW
但我整體落嚟覺得係好玩過GOW成條街
珍.. 本身以為佢棍式係抄仁王 上中下段..
最後劈棍由頭劈到落尾
大部分連登仔未玩都知垃圾
On9
你自己諗吓兩個動作有咩唔同先啦
講緊定身喎
曾比特返大陸搵錢變過街老鼠
Mc
dlc d boss設計麻麻
得罪講句隻game好悶,個劇情都做到唔知做咩咁,remake好好多
OK,黑悟空係抄薩爾達嘅
個地圖多幾條路行就開放式,你真心有撚病
其實爆過一次就大概都記得點行,除左第3關個傻鳩雪地
FF7喺外國都講到有力爭goty㗎
係喺中文forum先會洗版講到今年得黑悟空一隻game值得
所以佢哋喺宣傳方面的確係好值得學習嘅
我唔撚柒鳩屌你個冚家剷含撚笨柒個老母個生滋甩毛嘅爛臭化花柳白濁梅毒性冷感閪都唔撚柒得陰陽面邊大邊細豬閪燉糯米雙番閪遮面長短腳谷精上腦陽萎笨柒周頭發炎陰蝨周圍跳白竇臭滴蟲入鳩祖宗十八代食屎撈屄周揈揈白痴戇鳩閪 我屌你老母十八代柒頭撚樣系垃圾狗屎on鳩formula無撚用到喊數字柒頭死全家仆你個臭街一見到就想嘔番曬大大大前日嘅早餐生出黎害鳩人咁柒就咪撚出黎獻世啦一碌柒咁onj幾撚有心機都無鳩用啦屌你老母芝士漢堡柒頭皮 屌你老母 芝士漢堡屌你老豆 宿埋一舊 屌你家姐 落雨擔遮 屌你家姐 快過火車 屌你呀爺 笑口畸畸 屌你呀麻 泰國喇嘛屌你呀妹碌柒崩潰屌你阿哥 好過渣波 屌你屎忽化痰止咳 屌你個仔 屎忽扭計 屌你個咀 刷牙唔用涮口水 屌你老母仆街陷家產食屎收皮啦屌你. 戇撚鳩鳩食撚晒賓州咁屌你老母咁既仆街死樣. 吹撚脹? 你係生出黎俾我屌撚柒嫁啦仆街陷家產. 屌足你十世,屌你老母正仆街陷家產屌你祖宗十八代仆街含家產你老母生花柳,你老豆生龜頭癌呀柒仔收皮吧啦施主收皮啦傻仔你老母日日要比人屌就係因為你呢d咁既傻仔呀慘過做雞同企街證明你條契弟祖宗十八代都作孽,生你件仆街仔,九成九冇屎忽我頂你個肺插你個胃按你肚池機關制屌你老祖十八代 代代冇春代含撚啦你仆街含家產九歲扮做雞 十歲同人玩結婚十一歲學人做飛仔 十二歲扮做鴨十九歲學人上廿歲去夜總會二十一歲去做鴨二十二歲生花柳愛滋仆街死食揉屎啦屌你老母祖宗十鳩撚春鳩柒代撚頭西屎啦!屌你老母斬你全家你老母老婆比我強姦十次八次啦絕子絕孫啦你正一狗雜種我屌你老母啦你老母一定用屎餵大你條死戇鳩仔 你呢條敗類你條撚 樣想唔屌你都唔得, 你個臭貨老母同野狗狗合生埋你呢仆街仔廢柴屌你祖宗18代有愛滋有爺生無家教不知所謂多行不義必自斃屌你老母仆你個街杏家產死傻西屌你老母仆街啦你阻撚住晒個地球轉 正一憾家剷屌你老母臭花西! 你老豆老母性器官一定有問題啦 生你條撚樣出黎冇賓周冇精蟲死基佬我屌鳩柒你就梗架啦我係鐘意屌鳩你祖宗18個春袋呀你吹撚柒碌我帳呀
屌你老母講緊D大空地遠睇以為前面有路
點知跑半分鐘行撚到去得棵草加跳唔過既石堆空氣牆
第一章都仲有心機周圍行下探索下
之後監獄真係鳩到放棄
直接行主線打王算
same bro
如果講既係真。佛教,其實係本舊時既哲學書黎,冇乜神佛什至有少少脫離宗教,咁多神怪係因為坊間撈左好多道教落去,所以都冇乜好探討

講隻game既話,頭3章班妖王boss先係主角,天命人似係一個局或者旁觀者,四五章其實都係咁,不過已經開始入主線

成隻驚絕對既惡人我諗得黃眉,個目的又易見,係佢收亢金龍細諗下可能咸濕左少少外,佢班𡃁又除左不空外都冇乜野好講,靈山個態度又已經好明顯,真係覺有啲無聊
覺得佢想做人龍果種4模式,又咁啱真係4款

但唔夠時間出唔切
我自己覺得佢同唐三藏就佛教既觀點就好有趣

黃眉認為佛教既本質就係剝削班信徒 有信徒拜佢哋 供奉佢哋先有存在價值 所有凡人都係不及佢哋 如來同佢都係同一種人 所以佢想取替如來

而唐三藏就從根本質疑佛教做法 既然佢哋有能力就應該親至去拯救眾生 認為眾生都有慧根 應該大家一齊成佛 而唔係淨係等人去供奉佢哋

除咗佛教既爭議外 當日有份幫悟空收拾黃眉既全部都比人清算晒 睇返神影圖 天庭個個都人人自危 驚下一個到自己 呢樣野我都覺得好有錢
好有趣
你唔好亂屈

Viu咪冇反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞