黑悟空絕對係今年中文玩家嘅GOTY

589 回覆
334 Like 479 Dislike
lm
對馬戰鬥好d

悟空劇情好d
你都知冇公信力
咁樓主仲話拎咩g咩oty
Goty 就係依班冇公信力既人搞
你係應該叫黑悟空唔係參加先啱
嗌交無謂
悟空帶比我個餘韻太震憾
我純粹想推廣隻game比大家
希望都成為大家心目中嘅GOTY
鬼佬媒體唔buy 拎唔到真goty都冇計
睇返戰神goty嗰年 我覺得red dead 贏成條街
而家d人唔撚識分網狀地圖同開放式地圖
呢個真
暫時玩落最投入真係黑悟空
打鬥好玩 劇情又掂 章節動畫又加哂分
無諗過大陸game咁有心機整
仲有boss既數量真係多 唔係換皮boss
呢樣野都好過戰神….
喺我心目中已經超越咗戰神
遊戲性呢兩隻game應該算兩種唔同類型 唔作比較
鍾意陰謀論黑暗面故事就悟空
唔想用腦 純享受故事就對馬
對馬個故事都唔差 個矛盾位set得幾好
有時間可以玩哂兩隻
劇情近年最好
又係你
肯玩未
對馬戰鬼拎player voice都比你踩到咁仲有咩討論空間
又岩喎
只要共産黨,不要新中國
只要共産黨出品,我ー定盲推
愛黨,不愛國
我等緊11月出果隻 Sea Power : Naval Combat in the Missile Age
同隻Broken Arrow
都未輪到你啦中国馬騮
笑撚咗
淨係個花果山已經要扣2分
知唔知咩叫一山還有一山高
On9
有探索元素就叫開放式你可以跳去後面,skip哂前面既野先叫開放式
講真 啲boss 得幾隻 擺得上枱

其他虛撚到仆街 ,易到爆,8成boss成個傻仔咁 同普通怪冇分別 只係條血會顯示就當boss 太兒戲
雙打boss 完全垃圾

得寅虎/小黃龍/ 二朗神/毒敵大王 合格

成隻game 得寅龍 進攻 超進取

小黃龍 夠坦

二朗神 綜合還可以 多技能變化,但都弱弱地智 可以有時間儲3段棍

毒敵大王 輸出夠快 ,但太脆小血

出多幾隻 結合以上 優點既boss會開心好多
cctoy同lgbt真係好撚似
goty 除左攞到同攞唔到 仲有第三個可能性
衣家講緊BOSS多 設計好 仲要幾乎無乜換皮BOSS 有誠意

你就話BOSS難度低 全部垃圾 有等於無

你呢D正宗比魂系Game虐待到斯德哥爾摩症候群既傻鳩
爆咗機?睇得明?
game我買咗但未開始玩,諗緊係咪睇咗原著先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞