[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
講乜鳩?
出大事!!!
要解散啦?
之前練習生時期的一些物料被曝光,感到很無意義,不知道自己的隱私是不是之後還會被曝光,現在公司的這種情況下,又把閔解僱了,HYBE這種所作所爲,我們之後還能相信誰,還能依靠誰,很迷茫
自己開channel講嘢
想喊咁
點解佢哋咁鍾意開直播/新聞會訴苦
大家攬炒
佢哋唔開直播,就無人會理
【Hybe工作人員叫藝人別搭理newjeans成員】
hanni:HYBE 大樓四樓有一間做頭髮/化妝的房間。很多藝人來來往往。有一天,當我在等待的時候,一個團隊和他們的經紀人從我身邊經過,我們互相打招呼。他們又過來,我聽到他們的經紀人說“別理她”。

hanni:他們當著我的面說了這些話。我不明白為什麼我要經歷這些。當我再次思考時,我不明白,我感到很困惑。
欺好女仔知唔知恥
營造弱勢一面啊
自己私下開live係幾勇敢嘅
但會唔會太天真覺得自己咁做會改變到啲咩
應該會雪到收皮
陰公豬
Hanni向ADOR新代表反應後,新代表說沒有證據,這事就這麼過去了…
好嚴重嘅職場欺凌
要怪就怪閔媽造反同爆料前無諗過班女
同一棟野番工 影響左幾多人
閔媽:死肥豬
其他人:唔好理佢
而家HYBE嘅態度就係想整死NJ
一直以來媒體都係集中屌柒閔媽,NJ個人意願反而冇人理,甚至有人FF佢哋應該唔出聲支持HYBE。
新ceo上場就鏟走哂佢哋之前啲嘢,再唔出聲嘅話,死咗都冇人知
扮灰姑娘博同情自己個老母攻擊其他團當睇唔到
反唔反都死,反咗先算
唔做嘅話仲死
到時被HYBE雪到冇人記得佢哋,又或者逼佢哋做啲好垃圾嘅作品CB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞