[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
點解bts fans一定要同nj fans對立
有IVE已經夠
真係,Kpop都政確,咪玩啦
JYP音源驕傲
佢哋on9俾房狗搧動
佢地會話nj 靠bts 師妹團個名先會爆紅

好委屈好委屈

點知佢地主子根本唔在乎

依家主子出聲即刻靜哂
JYP獻祭論成間公司嘅音源一次過俾Day6吸乾哂
amy去到邊都起曬鋼㗎啦
佢地似迷房狗多過佢地嘅主子
因為兩邊都係迷房狗迷閔老母多過idol本身
兩邊對立明明唔關idol事
See that? 而家日榜幾多
佢講到唔打招呼 已經係欺凌緊佢
成間公司d人都衰 淨係佢哋原本條team先係好人
次次出去公開場合 開口埋口 閔代表~ 我哋愛你 加油
難啲囉
件越南閪賤撚格到,嫌害illit唔夠好撚柒閪熟吖?打佢閔老母臭閪呼吖
爭邊個賺得多錢啲都on9
巡生巡死
犧牲喺韓國cb繼續上升嘅機會
幫公司做印鈔機
實好值得自豪啦
對佢哋啲哥哥嚟講
喺咁開tour嘅好處就係
喺外國周街行、玩、借火機同叫雞
都無人認得佢哋咋
覺唔覺Kpop有時好撚on9
前排無啦啦吹奏Aussie accent
明明出名難聽到仆街
啲韓國人見人好似識講英文就出哂水咁
最可怕既係唔知你形容緊txt, seventeen定enhypen
當佢話哂三隊
ILLIT公開了2024年中秋韓服照片!因曾被指責抄襲「NewJeans」,改為室內拍攝👀

9月14日韓國進入「中秋連假」,ILLIT公開了「韓服」照片。
ILLIT去年在出道前也曾公開過「韓服」照片,但當時在傳統家屋中拍攝的照片引發了抄襲NewJeans的疑慮。

NewJeans的主製作人「閔熙珍」曾直言:「坦率地說,我覺得他們是想毀掉NewJeans。從選秀海報開始,到古宮拍攝的韓服照片,當時只有我們這樣拍攝過,結果這也相似。」

NewJeans今年也公開了以傳統家屋為背景拍攝的照片,但「ILLIT」今年則將拍攝地點改為室內。與去年相比,照片呈現出不同的風格。

31一姐
隊隊都係咁影咁著,有咩話抄唔抄啫,得隊野女先可以咁影?illit之後影就係抄?

小元世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞