[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
咁小事都要講一餐,心知咪算囉屌,真係成隊小學雞好心成隊同埋班Bunnies捐入閔老母塊閪窿到咪撚煩啦
因為佢仲係kpop人
未升level到變成歐美歌手
因為佢男朋友老豆世界首富

amy嬸嬸們好惡
其實我又明點解新牛咁諗
佢哋同閔老母 感情太深
你諗下一出道對住佢 真係成個呀媽咁
佢私底下話佢肥 淨係打字比人爆 但依個閪女人乜都講得出
新牛 某程度唔會覺得自己係屬於HYBE 架喎
咁多年相處 突然間轉曬d 人
由閔老母出事比閪be 打 佢哋次次出黎都話要同閔媽加油
閪be d人又點會對你地好呀講真
所以咪搞到咁
嘩嘩嘩 屌 終於有人講佢
CLS 架
依團係韓國摺撚到無人識
我係依個post 都係第一次見 有人講佢地
D fans 沖曬出黎話係AI 整架條片
想淨係睇oneus舞台
cravity每次見到都勁想嘔
404ptsd
Nana Plaza 妝
咪臭係
班fans仲怨婦過香港班鏡婦
日日喺度nj好慘冇資源

Crossover咁撚多嘢嘅團我都係第一次見
快撚啲收皮落去啦吊你咁撚唔鍾意閪ybe
鬼仔性格 唔怪得佢
咁應該搵到錢先crossover既 賣廣告都搵個紅啦
佢不如搵片播就算啦 報完零comment 有咩意義
【新聞】NewJeans違約金5000億韓元27億人民幣💥 NewJeans要支付違約金5000億韓元獨立嗎?

問題是違約金
解約需要支付前兩年的月平均收益
乘以合同還剩下多少個月 這個金額大概5000億左右
最多資源都講得出
你做下功課先na
根本房狗唔抵得閔老母隊newjeans咁紅
出道唔夠2年Hybe即刻整隊newjeans2.0
Newjeans紅到唔係好關Hybe事
閔老母營運得好先係上到top tier ge主因
同埋ILLIT投放ge資金差唔多newjeans10倍
依家仲喊緊賣緊慘
10倍即係幾多?

Illit有冇未出道都幾個名牌大Brand代言
lesex 出道得一個韓國本地拍嘅mv
newjeans出道出歐洲拍7個mv
出道比埋bts師妹個朵你
最一開始啲Army幫你哋推咗幾多?
閔老母冇錢有個Plan有條春用
當年我無點聽Kpop
聽英文歌個spotify都random彈首Hypeboy比我

NewJeans本來就係Marketing洗出嚟嘅產物
由閔老母踏入HYBE嗰刻已經係marketing緊啦
又SM出走最強總監
精心策劃出嚟嘅女團一定好勁乜乜乜
同HYBE係強強聯合呢樣嗰樣
未出道就吹到上天
冇HYBE日日使資源喺到吹風有撚咁大關注度咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞