[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
IZONE當年都集左30億KRW(我有130HKD)
一班普通到冇得再普通嘅素人樣女仔
所有野都係靠閔嘅概念同背靠hybe加bts師妹個朵先會有咁多大牌資源…
班fans仲天真到以為自己班女真係冇料靠自己實力上位有而家嘅成就
Nj嘅成功
最唔重要嘅嘢就係Nj五個成員

ILLIT未成功 但都係一樣
潮偉都俾面閔老母幫手拍mv
又去埋東京bc
而喊緊賣慘嗰個唔係閔老母同爛牛咩?
比面閔老母
人哋係fd搭fd
佢連nj都唔識會用閔老母

你幾時先接受現實
係閔加入Hybe開始Hybe嘅marketing刷埋閔老母
乜喺韓國職場霸凌係犯法㗎?
「因為NewJeans唱片公司老闆,咁啱識一個我認識幾十年嘅韓國朋友,佢就through(透過)我嗰個韓國朋友搵我,我識咗呢個韓國朋友好多年,佢喺1997年係我翻譯嚟,我去韓國宣傳一路都係佢幫我做翻譯」

梁朝偉俾面自己幾十年老朋友咋
New jeans岩岩出道個陣就拿住名牌住大屋又有得McDonald代言
房狗幫佢地買足playlist
人手出道年幾就有錢收 咁唔叫多資源?
紅到好似Ive 咁員瑛都係出道左一陣之後有得代言名牌
而new jeans佢地經歷過最慘既野就係經理人叫其他同公司人唔好同佢打招呼
同埋有啲無形資源
人地同你合作都要睇你背後公司有無能力
出事有無人兜底架嘛
唔通閔去cube都搵佢咩 個個都係roit咩
班女面對面俾人洗腦都話啫
點解班教徒隔咗幾千百萬里
身處資訊咁發達嘅年代都可以俾人洗腦到咁
究竟係飯嘅五條女定閔老母
因為公司唔算大就算到IVE依加咁紅都唔係人手一人一個名牌代言啦
人地當時分明係睇中BTS先搵未出道既new jeans 師妹團合作
但班bunnies話會發生咁既事唔係因為hype 而係純粹因為老母既connection都幾好笑
有件真係廢
張元英仲勁
一個人拉到IVE去到呢個位
起碼佢其餘啲隊友唔係等carry,宜家個個都識作曲填詞,
至於成日比人話廢果個就冇所謂啦,反正隊友都錫到佢燶,我係佢都wfc
廢唔廢有乜所謂 最緊要搵到錢
都同樣level廢嚟講
佢fun過子瑜好多
廢唔廢就唔評論

但係舒華真係fun同白過支瑜好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞