[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
我都係嗰句啦
試吓揸住閔老母個plan
係拎住JYP捧Itzy嘅budget去run
睇吓NJ而家有幾紅囉
以為自己真係靠實力上位
R u kidding me?
佢哋一出道已經係咁喇喎
你係咪瞓咗冇睇?
其實無bts hybe背景
唔係幾信啲大Brand 會放膽比新人拎咁多代言頭銜
你呢仆街應該係返工恰鳩人果d撚樣黎
啲Army真係好撚癲
未出道無人識已經幾個名牌代言啦老細
唔好玩我啦
https://x.com/koreaboo/status/1834420500644462957?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

3000億圜分手費!暫時為止,等打官司再定!
你自己禁計數機na
淨係閔老母女團呢個朵已經大把brand代言na
關你房狗Hybe事咩
蘇狗planing廢咪咁lor
早排仲拍埋d 19 documentary
Bts師妹係客觀事實都拎黎講
㩒計數機可以
但拎啲數字出嚟㩒吓?
兩邊Budget係幾多?
數字都無我點㩒?
定你㩒咗Share吓?

咁點解得你哋掛住bts師妹個朵出嚟搵食
lesex同Illit唔係?
唔關Hybe事係閔老母呢個真係是日最大笑話
https://x.com/koreaboo/status/1834416724177027428?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

法官會唔會考慮系內霸凌,酌量減啲分手費呢?連登仔唔係好易察覺咩嘢叫做霸凌咩?仲好有正義感吓喎!
乜lilit同les唔係掛住bts 師妹咩?
閔老母喺SM嗰陣雖然都出名但都未至於佢個名勁到有咁多brand關注
如果單純佢個朵已經咁勁咁SM啲團十年前都人人手執N個代言啦
連閔老母個朵都係靠HYBE吹大都唔明
佢而家吹到咁撚勁都係Hybe嗰時幫佢吹出嚟
真係唔係喎Ching
原來係咁!純粹問問唧!
咁以下嘅一定係fake news!

https://www.cosmopolitan.com/tw/entertainment/celebrity-gossip/g60051872/newjeansillit500/
大三罷 罷課 罷工 罷hybe個市
快閃明洞 東大門 梨泰院街頭抗爭 set rb 嗌口號
跟著搵老豆搵仔接走
twitter戰線聯絡美國deep states
連登戰線r月入50k嘅連登仔課金
搞眾籌 搵星火
開直播同上法庭都講 我唔知 我無嘢講 無人指示我
聞tg(電話版 telegram)喊能到仆街
播願榮光connect香港人呢班最會抗爭嘅民族
最重要係贏民意 big hit已經輸緊
new jeans 香港人都唔可以放棄
台狗寫啲野全部都係掛title架啦
葉舒華隊友 周子瑜隊友 林明禎緋聞男友
拎著對芭蕾舞鞋行咗好多年
前BIGHIT宣傳&公關團隊總管
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞