[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
范肉斤勁似嗰啲少少事就打小報告嘅人
前排rain話啲後輩唔打招呼就比人話老屎忽NJ話比人無視就咁多人撐
00後整頓職場
冇睇
今次條陰陽屎忽鬼又撐邊面
畢竟風向邊面吹佢就響邊面擺
佢讀完韓網留言就結束咗lu
不過佢都幾犀利讀咗十幾分鐘將成個live嘅嘢都up完
https://youtu.be/rkNgJlCUF9g?si=2qoWeS5d5uSLi9WJ
呢條片都係
都係睇返佢素顏好過
為左$就一早割左閔老母奶房狗na
班妹豬紅過自己親生女就搞針對
隨便公開人地私隱…大財團又唔使驚上身俾人告
我真係覺得楊千嬋,周柏豪果d好慘丫
人地都係artist乖乖地聽公司話番大陸搵$又會俾你班傻hi屌
問題係當初政變本身係為錢呢
自己攬住最多資源又話人親生女

你哋根本純粹只係enjoy個灰姑娘情節
支持同反兩邊有冇5050講先
秀智x華莎xATEEZ鍾浩·弘中一起錄製《我是歌手》... 到海外街頭表演

歌手兼演員秀智、MAMAMOO華莎、ATEEZ鍾浩和弘中、Henry、鮮于貞雅、昭享等將出演KBS新音樂綜藝節目《我是歌手》,最近分別前往德國和西班牙進行拍攝。

《我是歌手》是國內外歌手們進行街頭表演的音樂綜藝節目《Begin Again》製作團隊參與的新節目,內容將呈現出演者的街頭表演過程,同時吐露出演者身為歌手的苦惱和認同感。節目將於11月2日首播。

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3398435029

1. 鍾浩啊,展現一下你的vocal power秀吧...

2. 秀智好久沒出演音樂綜藝了,好期待啊

3. 秀智有點意外,沒想到Henry又出來了

4. 瘋了,是歌手秀智啊!! 太棒了,華莎我也喜歡!! 啊啊啊啊啊

5. 全部都不錯,但是Henry??

6. Henry又來韓國了嗎

7. 好期待ㅠㅠ 我喜歡秀智和ATEEZㅠㅜ

8. 哇,有ATEEZ!!!! 組合好新鮮ㅋㅋㅋㅋㅋ

9. 是唱《背著善宰跑》OST的鍾浩耶! 因為他唱得太好聽了,所以之前有搜尋過他

10. 為什麼這裡有Henry??

11. 秀智..?? 真的是秀智嗎???? 哇,太意外了,真棒... 我非常喜歡唱歌的秀智,還以為以後會很難再看到秀智唱歌呢

12. Henry? 還不如找Danny Koo

13. 秀智!!!!! ATEEZ!!!!! 去掉Henry吧... 弘中的英文也講得很好

14. 陣容好神奇

15. 秀智似乎對唱歌很有熱情

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
明明嗰時一出嚟就日日見介紹
以BTS師妹出道 怪物級新人 又點樣高級臉
出道一日就Chanel活動 即代言Gucci
從來冇撚見其他公司新團坐擁呢種人脈宣傳
而家講到跟HYBE真係慘 只有閔老母係一切咁
條竹升妹9up一句,搞到要逐格reply, 睇到睇都乾埋
咁講真唔打招呼真係好嚴重,我地越南人好重視
笑死,可以代表所有人咩
邊個係竹升妺,剩係識土豆妺
Kpop啲妹豬睇得自己好高,低學歷,實力又廢,樣又唔知點解好多人鍾意,厚嘴柒鼻
係個經理人叫IIIIt member 咪理佢咁WO,唔係唔打招呼
話說Lisa 兩首都係英文歌,點解vma 可以拎kpop 奬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞