[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
真係有撚病出咗五年道都仲係負債
屌啦朴有天死埋無名歌唔會寫埋落去
jisoo隻開花舞好多戇鳩跳
當敵人稱讚你的時候,你大概是做了甚麼傻事了。
傻嘅都知唔會就範如果hybe跪低佢以後唔使管治 其他labels都會有樣學樣作反
閔熙珍現在是NewJeans內容製作人,但並不屬於任何與製作相關的部門,對此有分析認為,閔熙珍作為內容製作人也受到限制。 HYBE相關人士也表示:“實際上手腳都被束縛了。”
負責企業業務的某勞務師表示:“如果製作人完全沒有被賦予製作相關部門,就等於割掉了胳膊和腿,事實上這是無言的壓迫,要求她離開。”
要食窮Hybe
冇hybe就唔會有new jeans 點解啲Bunnies咁唔識感恩?希望hybe 25號前會乖乖地還原返哂啦 hybe 乖 聽new jeans話還原返有糖食
其實閪be都知佢哋都好可能準備緊打解約官司架啦
根本唔會諗住要留佢哋
根本班女同個婆娘就養唔熟
穿窿牛仔褲快啲收皮啦支持房狗
好似70億hkd左右
咁應該會違約
肥佬從來都係醜人
有冇呢單嘢佢都係乞人憎㗎啦
驚閪
一邊係已經well developed,站穩晒陣腳,喺歐美有齊人脈搵大錢
一邊係新發展嘅,走入得人哋地盤享用晒人哋有嘅大量資本同歐美人脈

發展先啦,就反轉豬肚想自己吞咗成間公司

我覺得NJ似中國多啲
未必
而家點睇都似想留Hybe
佢哋獨立到都唔會有咁龐大嘅資源做佢哋嘅production同marketing

明顯想要錢又想要權
你政變想吞咗成間公司啊老細
我求吓你哋唔好再拖香港人落水啦
香港人已經好慘㗎啦
咪幾好
今次夠塞住fans把口
所以話班女係自己走出嚟無人教
點可能
有咩問題,唔滿意寫上去投訴啦
希望佢哋多啲人識啦
情況類似租租租咗間屋十年 而家直頭想無償吞咗業主層樓 你覺得咁叫爭取緊權益?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞