[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
留喺度都冇意思
叫班bunnies眾籌幫佢哋交違約金離開公司好過啦
冇意思咪躝囉
我都想每日瞓到自然醒先起身返工
本身就係一單生意
唔知JM9冇啦啦用夢想黎包裝件事
由一開始借HYBE BTS個朵同始初資金發圍
謀反失敗就發爛渣
到宜家都唔明點解肥佬對newjeans態度咁差,明明都算係搵到錢嘅,態度好d班女都可能唔會反得咁嚴重掛宜家個樣似hybe格硬推班女去閔嗰邊咁,諗唔明
肥佬本身係將Le sserafim 成為第一女團
呢個頭銜被NJ搶咗
成績、人氣又比le sserafim 好
條氣唔順呀!
我自己都唔明點解面子工程都唔做
當然做唔做都吹肥佬唔脹
幾難明?本身房狗捧嘅人成績冇NJS咁好 咪隻眼開隻眼閉 畢竟幫公司賺到錢 呢五條友同父母公然站隊權鬥撚閔老母呢個先係最大問題囉好冇 班Bunnies成日覺得就算閔老母唔權鬥 佢哋都會好似而家咁慘 真係人唔笑狗都吠 輸撚咗就梗係俾人一齊清算 唔通當冇事發生咩 而家就開直播出嚟賣慘笑撚死
係咪話hybe聽日開股東大會
講真 respect NJ嘅
NJ繼續留喺冇閔媽媽嘅公司只會變成GFRIEND 2.0
會comeback 但冇曬依啲嘅風格

唔明點解唔直接走人同閔媽媽東山再起呢?
反正都講到無咗對方唔得咁啦
仲有5年約
要賠好多?
條氣唔順就同錢作對我以爲肥佬作爲一個標準商人唔會有d咁on9嘅諗法
點解唔得?
有錢真係可以為所欲為
好似要計埋佢地之後5年大約搵到幾多嘅數
個問題係hybe宜家個財政狀態好似好麻麻.
要閔媽要hybe嘅資源同名氣
全部都想要但冇諗過而家情況已經去到根本唔可能全部都有
仲要俾deadline hybe 叫佢哋做嘢聽意見
想知到時hybe冇反應 佢哋5個係咪罷工唔做嘢
有權大哂
有冇諗過hybe 都唔想再俾資源佢地
唔做嘢咪雪佢哋囉
到時唔係HYBE雪佢哋,係佢哋自己攞嚟
有都俾親生女先喇
比人雪可以點罷工
勇敢女孩企出嚟唔容易
搞大佢 行動升級 信念要堅守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞