[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
主動推job,即係唔聽公司話喇
咁咪大條道理雪囉
反正HYBE最想咁做
唔係仲有啲年尾show firm咗會去咩
去埋就一齊收皮入雪櫃喇
閔都低能 無權無勢反乜無做好準備 出局好正常呀
即刻抽起哂
仲去?去她的
其實我覺得兩邊都好想件事發展到咁
NJ應該唔會天真到覺得房狗會讓步嘛?

世紀合照
新牛寶寶會為信念奮鬥落去
閔熙珍有錢贖當年就唔洗挨埋去肥佬度r水開ador, 自己開公司咪得,而且gfriend 2.0都起碼合約期有活動有錢收,宜家咁搞大條道理雪你雪五年真係收得皮
私自開live就係表明立場喇
樓上有人話細佬女唔好行咁埋,其實邊有得企中間?
一直企中間嘅話,咪好似而家咁,逐步cut你資源,先炒閔媽,再趕絕合作拍檔,冇反應嘅再cut多啲,最後連cb機會都唔想俾,farewell cb都唔會有。
其實雪藏係咪一個迷思黎
好似aespa 咁由頭到尾都唔出聲 而家咪仲生勾勾企喺到
加上我係房狗都唔想班賓狗日日谷住條氣咁啄住自己隊親生女le sex 又話差別待遇
最多咪開tour 開到死
aespa:多謝自爆,終於可以準備登頂,同你哋影啲相先
反Hype聯盟
爭ive 同(G)I-DLE
SM生態同HYBE唔同
SM本身有男、女團,團隊之間關係好好,其中一團成員死咗都全部人出席喪禮
HYBE由男團做起,近幾年先敢再出女團(Glam除外),男團梗係無問題,女團係點大家都知啦。再加上HYBE女團,特別係親生女實力受到質疑。咁嘅情況下為咗冚熄場火,最簡單就係向野女開刀
係咪搞錯咗啲咩
5個女仔從來冇企過中間
活動咪照去 歌咪照出
成日話一早接咗嘅活動冇得唔去
咁頒獎禮嗰啲大條道理唔出席啦
咪又係照去然後去多謝閔老母
根本係bunnies諗到房狗真係咁鍾意同錢作對
如果佢哋一開始唔出聲 房狗趕走咗閔老母咪繼續推佢哋出嚟賺錢
世巡巡一年都係有嘢撈都係有錢賺
但你幾個從頭到尾都撐到咁行
真係逐步逼自己入雪櫃喎
點同 滿狗穿櫃桶底
又要種樹歌
記者:「你有沒有覺得對不起張員瑛?回答!請你回答!!!!」
https://x.com/102GREAT/status/1833856272753672495
隻肥豬sojang驚撚到呢
肥佬同自己鬥氣囉
十五年後金在中先可以去人歌打歌
十一月廿週年活動大小金可以一齊去打歌就好
真,反正佢地NewJeans 5人出咗糧,好似每人有3億HKD,五人比違約金咪得
閪同肥閪一直以嚟都係有錢就咩都得 追NJ既真係咁少追開韓團完全唔知肥閪係咩人?

我幾repsect幾條女有勇氣不過太傻 肥閪受錢唔受軟硬 開live集資續身好過數臭啦 條肥閪一陣又加價你真係Kpop夢完
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1713969110.A.BF1.html

呢篇講緊可能要2100億won 姐係12億港紙
第一次出嚟返工嘅溫室小花係咁
有道理
依家肥佬真係唔怕做醜人
NJ又點,過一排無人記得
娟總會唔會好似綜藝入面咁樣屌佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞