[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
支持nj告hybe欺凌佢哋
點可以連招呼都唔打
你哋仲有睇個柒鼻矇豬眼
思鄉,成日返日本食燒肉

Hybe狗:冇我你L有大brand代言咩
Gucci總監:Newjeans❤️
支持00後整頓職場
兩者有咩關係
個member影雜誌相 總監@ig有咩咁特別

屌 笑到仆街
啲名牌總監根本就唔會care你哋啲職場花生
人哋淨係care有明星出event影雜誌相幫個brand增加曝光
仲有要care都係個brand啲營業額喇
仲吹撚到唔會袖手旁觀
究竟啲bunnies智商有幾高啊
copy cat 見到師姐唔打招呼.....
Bts suga一出事samsung即刻放風話割na
叫gucci幫手夾份俾解約金
你攞因為酒後駕駛犯罪而被品牌割席嘅人同nj呢班冇犯罪嘅嚟比咁好笑嘅
搵ILLIT
鬼唔知係fd搭fd咩
房狗蘇狗有冇d咁ge fd搵影帝0片酬拍個mv黎睇下丫
房狗cheap到想搵申導幫佢個拍mv都食檸檬
不會袖手旁觀
即刻ig 畀個心心先
佢哋想打但俾經理人㩒住叫唔好so班野女吖 可以點吖?
新腥港人先叫ins
早一年有套韓電影又係講stalker+hacker
https://x.com/ningvinyl/status/1834507556951097800?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

Hybe 第四隊女團!會唔會取代NJ國際地位?
隻歌係咁touch touch touch much much much,
係咪好似illit首歌係咁you you you?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞